Eveniment-Social

Petru Movila: „USL inca traieste. La Iasi este o campanie mizerabila”

Publicat: 22 mai 2016
1

Campania electorala pentru alegerile locale a intrat intr-o noua etapa. Candidatii la Primaria Iasului au acuzat modul cum unele partide ajung sa imprastie pliante pline de minciuni. Deputatul PMP Petru Movila, candidat la functia de primar al Iasului, a aratat ca, atat organizatia judeteana a PSD, cat si cei de la PNL au imprastiat tot felul de materiale pline de minciuni sau denigratoare si nu au demonstrat ca au facut ceva pentru locuitorii Iasului.

„USL inca traieste. Acum patru ani, candidatii la alegerile locale Gheorghe Nichita si Cristian Adomnitei au spus ca Iasul va fi capitala regionala, vom avea autostrada, centru intermodal de transport si cate si mai cate. PSD a scos un pliant plin de minciuni, in care spuneau ca parlamentarii lor au propus amendamente la legea bugetului pentru studiu de fezabilitate la autostrada, lucru care nu s-a intamplat. Au mai spus ca vom fi primul judet din Moldova cu apa potabila in toate comunele. Nu Consiliul Judetean a facut asta, ci ApaVital. Vom fi luati in ras”, a spus deputatul PMP Petru Movila. Acesta a acuzat si modul de campanie folosit de liberalul Marius Bodea si echipa acestuia. PNL a imprastiat in tot orasul pliante denigratoare, lucru criticat de candidatul formatiunii Miscarea Populara la primarie. „Candidatul PNL ne spune minciuni, a zis ca uneste pe calea aerului Moldova cu Transilvania, doar ca la acest moment nu este nicio cursa. Este o campanie electorala bazata pe minciuni, pornite pe spatele USL. Personal, eu si colegii mei din PMP, nu agreem materialele de campanie murdare. Toate materialele noastre sunt pozitive. In plus, este si un semn de lasitate pentru cineva care face asemenea lucruri. Nu cred ca Iasul poate fi reprezentat de asemenea lasi, pentru ca asta sunt cei care se ascund in spatele acestor materiale. Nu sunt de acord cu atacuri la persoana, indiferent de cine este candidat”, a mai spus Petru Movila.
Comentarii
  • Acest mare impostor, pe nume Petru Movila, nu trebuie sa obtina mai mult de 0,1 % voturi ! Aceste alegeri, reprezinta examenul de maturitate al iesenilor! Nu presedintele sau primul ministru ,trebuie sa excluda astfel de caracude, ci noi, prin vot !

  • Este un om care ar vrea sa faca ceva ,dar cand se vede sus in ierarhie uita si unde si- a suflat dejectiile…ce sa mai zic toata lumea e jignita de jigodiile penale…credeti ca e curat…

Adauga un comentariu