Actualitate

Petru Movila: „PNL a devenit un partid sacaitor”

Publicat: 22 mart. 2016
1

Atacurile sterile ale PNL Iasi la adresa administratiei locale din ultima vreme au atras si atentia parlamentarilor. Si asta dupa ce, liberalii au fost ani la rand in alianta cu PSD si au aprobat tacit tocmai proiectele si ideile pe care acum le critica cu inversunare. Petru Movila, liderul PMP Iasi, a aratat ca PNL se face la fel de vinovat de unele esecuri ale administratiei locale si ca acum totul nu este decat un simplu joc electoral de atragere a simpatiei iesenilor.

„Aproape patru ani de zile cat a condus Iasul din Consiliul Local, PNL a fost invizibil. Consilierii liberali au stat frumos, cuminti in banca lor, cat au fost in USL, de manuta cu Nichita si s-au plimbat agale pe Stefan cel Mare cand s-au taiat teii. Nu au spus nici pas, n-au mutat un pai de pe o masa pe cealalta, asa cum a recunoscut si propriul lor sef. Insa, de vreo doua luni de zile, au pareri, opinii si solutii pentru orice. Chiar si insusite de la altii, dupa acuzatiile care li s-au adus de alte partide. Zilnic, ne asalteaza cu puncte de vedere si cu solutii pentru rezolvarea unor probleme care de patru ani de zile au fost la fel de prezente ca si astazi. Acum au descoperit praful. Acelasi praf care a zacut in Iasi si in ultimii ani. Din Palatul Roznovanu, din biroul de viceprimar, sau din Podu Ros, de la sedintele saptamanale, nu s-a vazut pana acum?”, a mentionat deputatul Petru Movila. Acesta le-a sugerat celor de la PNL sa nu mai critice proiectele ratate ale primariei, mai ales dupa ce le-au aprobat cu ambele maini cat timp au fost alaturi de PSD.

„Semafoarele? Taiatul teilor? Infrastructura facuta ca-n desenele cu Coyote si Road Runner? Drumul Hotilor? Soseaua de centura? Prieteni, ne asaltati zilnic cu idei pe care timp de patru ani ati avut puterea sa le rezolvati. Deveniti la fel de sacaitori precum praful pe care l-ati descoperit azi. Daca mai descoperiti si harta de zgomot a Iasului, tabloul este complet. Asa sunteti si voi. Pacat. Campania electorala incepe in luna mai”, a mai mentionat deputatul Petru Movila.
Comentarii
Adauga un comentariu