Eveniment-Social

Petru Movila: „Iesenii nu trebuie sa voteze doar PSD si PNL”

Publicat: 02 iun. 2016
1

Cu doar cateva zile inainte de finalul campaniei electorale pentru alegerile locale, formatiunile si candidatii din Iasi si-au expus concluziile legate de ultimele saptamani. Deputatul PMP Petru Movila si candidatul acestei formatiuni pentru functia de primar a aratat ca, la nivelul judetului si municipiului iesenii trebuie sa aleaga si alte formatiuni decat PSD si PNL, cele care au format fostul USL.

„A fost o campanie electorala in care foarte multi dintre contracandidati au reinventat propunerile electorale de acum patru ani, cum ar fi aeroportul facut de Consiliului Judetean, si nu de Marius Bodea. A fost o campanie electorala plina de atacuri suburbane, ce nu fac cinste Iasului. Spun foarte clar ca iesenii trebuie sa voteze altceva decat PSD si PNL. Astfel, vom avea o refacere a USL, cu alesi care dorm in CL si CJ si care nu pot reprezenta cum trebuie interesele iesenilor. Candidatii nostri au fost agresati si injurati in localitatile din judet, detalii care nu fac cinste celor care mai vor sa beneficieze de un mandat”, a mentionat deputatul PMP Petru Movila, candidat la Primaria municipiului Iasi.

Acesta a facut o scurta prezentare a echipei de candidati din partea PMP la Consiliul Local. „PMP are o echipa redutabila si imbatabila. Sunt un om politic cu realizari in spate, iar echipa mea pentru Consiliul Local este una care are proiecte concrete. Avem oameni de afaceri pe liste, ingineri, profesori universitari, avocati, directori si nu numai. Noi am venit cu solutii concrete, am identificat multe din problemele orasului. PMP a avut o campanie bazata pe proiect si dialog cu cetatenii. In plus, PMP este un partid care se adreseaza oamenilor si electoratului de centru si centru dreapta”, a adaugat Petru Movila.

Acesta a aratat si ca, liberalul Marius Bodea, candidatul PNL la primarie, nu a facut o campanie corecta si civilizata, asta dupa ce a ajuns sa cerseasca spijinul celorlalti candidati pentru a se vedea primar al municipiului Iasi. „Marius Bodea uita ca partidul sau a votat alegerea primarilor dintr-un singur tur si ca a folosit aeroportul ca pe proprietatea lui. In privinta vreunei aliante sau ca un candidat sa cedeze in favoarea altuia, asta nu se mai poate face. Bodea si PNL au ajuns sa ia iesenii de prosti”, a adaugat Petru Movila.
Comentarii
  • Votaţi pmp, votaţi alde, votati postolache … votaţi tot chirica. Ăsta se vede deja primar. Puteţi voi să vorbiţi după aia la Luna şi la stele că nu vă mai aude nimeni. Şi asta pe 8, 12 sau chiar 16 ani (vezi simirad şi nichita). Se plâng pensionarii că le pleacă copiii din ţară sau că au pensii mici. Dar parlamentarii nu tot de ei sunt votaţi? Iar parlamentarii sunt sprijiniţi de primari. Că şi primarii cât or fi ei de mari, fără ajutor din partea parlamentarilor, nu prea pot face mare lucru. Iar tinerii sa termine cu FB şi cu like-urile, că alegerile sunt pe voturi, la urne, nu în faţa calculatorului. Că sunt frumoşi, deştepţi şi vor bani, dar cand nu găsesc de lucru acasă, pe lângă părinţi, pleacă în străinătate. De parcă acolo umblă câinii cu colaci în coadă. S-o creadă ei. Au ăia din străinătate problemele şi şomerii lor.

  • bah Movila!! dute ba parasuta si te screme. ai furat si apa de la flori atata timp si mai ai tupeu sa mai apari la rampa. fugi din tara ca acusi te ajunge penitenciarul din urma. smanglitor pervers ce esti!! jegodie!!

  • Eu nu am jignit pe nimeni și chiar vă doresc tot binele din lume,bine fireste că va fi dat de actualul si viitorul primar Chirica…oricum nu am nici o sansă ,dar voi lupta pt.binele ieșenilor…

  • Oamenii au avut asteptari de la dumneavoastra Domnul Movila. Cat despre copilul lui Nichita( Chirica ). Nici nu mai e vorba. Ala e si prost pe langa condus. Dar cu pensionarii care au ales un Bou si Mameluc precum Nichita atatia ani… Fereasca Dzeu orasul de Chirica, chiar speram sa nu, DAR CINE??!!

Adauga un comentariu