Economic Local

Petrom a scumpit benzina si motorina

Publicat: 17 iul. 2012
1
OMV Petrom, cel mai mare distribuitor de carburanti de pe piata romaneasca, a majorat preturile din statiile proprii. Asta dupa ce saptamana trecuta a scumpit carburantii cu 8 bani pe litru
Petrom a scumpit astazi benzinele cu 9 bani pe litru, iar motorinele cu opt bani pe litru, potrivit economica.net.
Compania petroliera nu anunta modificarile de pret si nici nu anunta pretul de referinta al carburantilor, punand in schimb la dispozitia consumatorilor un servicu online, pe site-ul companiei, cu preturile de la fiecare statie de distributie.
Astfel, la benzinaria Petrom din Soseaua Pipera din Bucuresti, dupa scumpire, preturile sunt urmatoarele: Benzina standard 95 5,86 lei litrul, benzina Extra 99 6,28 lei litrul, motorina Standard 5,91 lei litrul, motorina Extra 6,14 lei litrul.
OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piata de distributie a carburantilor, cu o retea de circa 500 de statii.Comentarii
  • Si prosti suntem noi ca acceptam. Astia fac legea in piata romaneasca, cica nu ar avea nici o intelegere cu ceilalti, insa toti scumpesc in acelasi ritm. Sa ma kak in consiliul concurentei, ca degeaba sunt platiti idiotii aia, un consiliu care papa banii statului degeaba. O tara de hoti si mafioti. Unde esti tu Tepes Doamne? RIP Romania!

Adauga un comentariu