Local

Peste 8.000 de tigarete si materiale pirotehnice, descoperite de politistii de frontiera

Publicat: 28 dec. 2014
1
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au descoperit 8.400 tigarete de contrabanda si 12 materiale pirotehnice, la unul dintre punctele de lucru al unei societati comerciale.
In data de 23 decembrie 2014., intre orele  09.00-13.00,  politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari / ITPF Iasi impreuna cu lucratori din cadrul Postului de Politie Probota au desfasurat  o actiune specifica pe linia contrabandei si evaziunii fiscale cu produse de tutun.
Pe timpul actiunii a fost efectuat un control la un punct de lucru al unei societatii comerciale  din localitatea Probota. In urma controlului efectuat au fost descoperite 8.400 tigarete de contrabanda diferite marci si 12 materiale pirotehnice.

Citeste si: Politistii ieseni au avut zeci de razii de Craciun

Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 3.039 lei, si a materialele pirotehnice, in valoare totala de 50 lei,  in vederea confiscarii.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de colectare, detinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau marfurilor marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acestei si efectuare fara drept a oricarei operatiuni cu articole pirotehnice.Adauga un comentariu