Eveniment-Social

Peste 20 de posturi scoase la concurs la Institutul de Psihiatrie Socola

Publicat: 12 iul. 2015
1

In perioada 30 iulie – 6 august, la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi se organizeaza concurs pentru ocuparea a 25 de posturi, inclusiv in sectiile exterioare. Cele mai multe posturi sunt pentru ingrijitoare si infirmiere. Conducerea unitatii medicale a scos la concurs si doua posturi de sef la Serviciul achizitii publice si Serviciul de management al calitatii serviciilor medicale. De asemenea, sunt vacante si un post de economist specialist I A si inginer specialist I A, tot in cadrul Serviciului de management al calitatii serviciilor medicale.

Toate cele 25 de posturi sunt pe perioada nedeterminata. La Sectia exterioara psihiatrie cronici Barnova sunt libere 5 posturi de infirmiere si 5 de ingrijitoare, iar la Centrul de Sanatate Mintala din municipiul Iasi s-a scos la concurs un post de sofer. In sectiile din cadrul Institutului Socola persoanele interesate pot depune dosarul pentru a ocupa un post de ingrijitoare, fiind libere 12 locuri.

„Pentru scoaterea la concurs a acestor posturi nu a fost nevoie de avizul Ministerului Sanatatii. Trebuie sa facem aceste angajari, pentru ca era mare nevoie de suplimentarea personalului pentru cresterea calitatii actului medical. Putem face angajari daca dispunem de buget. Persoanele care indeplinesc criteriile pentru a participa la concurs pentru unul dintre posturile vacante, se pot inscrie si depune dosarele in termen de 10 zile lucratoare de la data publicarii anuntului la sediul Institutului Socola. Dezvoltarea Serviciului de Management al Calitatii Serviciilor Medicale în cadrul Institutului este foarte importanta pentru accelerarea implementarii procedurilor si indicatorilor necesari în procesul de acreditare a unitatii. Având un departament de management, dar si cu sprijinul personalului medical cu siguranta unitatea medicala va trece cu bine în urma vizitei Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor”, a declarat dr. Gabriel Oprisanu, manager interimar la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi.
Adauga un comentariu