Eveniment-Social

Peste 1000 de tineri au transformat, ieri seara, marile strazi ale Iasului – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 19 apr. 2016
1

Peste o mie de studenti au participat ieri seara, de la ora 17:30, la Parada Organizatiilor Studentesti. In actiune au fost implicate aproximativ 30 de organizatii din Centrul Universitar Iasi, evenimentul fiind organizat in cadrul FEstudIS 2016. Acestia a marsaluit pe traseele: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad (USAMV) – Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) – Fundatie – bulevradul Stefan cel Mare – Piata Palatului Culturii si Tudor Vladimirescu – strada Elena Doamna – Piata Palatului Culturii. Ambele grupuri s-au intalnit in fata Palatului Culturii, de unde au plecat spre Casa de Cultura a Studentilor (CCS). Aici, totul s-a incheiat cu un mega-concert. De precizat ca, pana pe 24 aprilie, are loc o noua editie a FEstudIS, cel mai asteptat festival studentesc, acesta constand intr-o saptamana plina de evenimente culturale si sportive organizate de studenti pentru studenti. De asemenea, intre 20 si 24 aprilie este programata Universitariada, la baza sportiva a Universitatii Tehnice (UTI) Gheorghe Asachi Iasi. FEstudIS uneste studentii, atât la distractii, cât si la competitii. Acest eveniment se adreseaza studentilor din Iasi, lansându-le provocarea de a participa la activitatile organizate de ONG-urile si ligile studentesti.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.
Comentarii
  • Au urlat din toti bojogii, de parca manifestau impotriva a ceva sau cuiva. Salbaticiuni. Dai prostului instrumentul c-apoi stie ce sa faca cu el.

  • da ..o mie de idioti spalati pe creier si platiti cu 3 lei sa urle pt un alt penal ..subaltern de a lui Nichita sa l faca mare sef de trib! numai cretini in tara asta!

Adauga un comentariu