Local

Permise de conducere false si plase monofilament descoperite la frontiera de est

Publicat: 19 dec. 2011
1
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni si a Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au intocmit doua dosare penale unor barbati care conduceau doua autoturisme si care au prezentat la control permise de conducere false.
In ziua de 19 decembrie, in jurul orelor 02.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Gheorghe V., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 30 ani, conducand un autoturism marca BMW. La controlul de frontiera, barbatul a prezentat un permis de conducere emis in Republica Moldova. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca acesta  nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic. 
Pe timpul executarii unei misiuni specifice cu autospeciala de supraveghere care functioneaza pe principiul termoviziunii, politistii de frontiera cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au observat, pe directia localitatii de frontiera Ijdileni doua persoane care nu-si justificau prezenta in zona. La fata locului s-a deplasat, in scurt timp, o patrula din cadrul aceluiasi sector, care a depistat doi barbati care pescuiau cu ajutorul unei plase tip monofilament in paraul Chineja. Asupra persoanelor au mai fost gasite patru plase de pescuit de acelasi tip.Adauga un comentariu