International

PERICOL URIAS pentru Michael Schumacher. Ce decizie au luat medicii

Publicat: 12 ian. 2014
1
Michael Schumacher este in coma de zile bune, dupa teribilul accident suferit la schi. Desi medicii i-au indus starea de coma, pentru a se putea reface mai repede, se pare ca acest lucru incepe sa-i dauneze campionului de Formula 1, existand riscul de a-i periclita sansele la insanatosire. Cotidianul german Bild scrie ca medicii din Franta au hotarat ca, saptamana viitoare, sa incerce sa-l trezeasca treptate din coma indusa pe Michael Schumacher.
Decizia medicilor este motivata de faptul ca starea de coma indusa pentru a ajuta creierul sa se concentreze strict pe refacerea leziunilor poate avea efecte negative. Mai exact, daca starea de coma se prelungeste, Michael Schumacher ar putea avea probleme in zona organelor vitale, care nu au fost afectate direct de accident. Acestea pot intra in blocaj, iar riscul cel mai mare este la ficat, care are cel mai mult de suferit din cauza anestezicului, au explicat medicii.
La finalul anului 2013, Michael Schumacher a suferit un teribil accident in timp ce schia pe o partie din statiunea Meribel, din Alpii francezi. Fostul campion de Formula 1 s-a izbit puternic cu capul de o stanca si a fost transportat de urgenta la spital. El a fost operat pe creier de doua ori si se afla in coma indusa. Ultimul comunicat al medicilor despre starea iubitului sportiv german spunea ca este in stare stabila, dar critica, potrivit romaniatv.net.Adauga un comentariu