Actualitate

Perchezitii in Iasi si in alte 6 judete in dosarul Metoda Accidentul

Publicat: 03 dec. 2014
1
Peste o suta de politisti de la opt inspectorate judetene fac, azi dimineata, 20 de perchezitii in judetele Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi, inclusiv in trei penitenciare, intr-un dosar de inselaciune prin metoda ”accidentul”, cu un prejudiciu de 200.000 de lei, scrie Mediafax.
Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Inspectoratul de Politie Judetean Prahova, 110 politisti de la investigatii criminale, ordine publica, investigare a fraudelor si criminalisti, impreuna cu 60 de luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale de la inspectoratele de politie Prahova, Galati, Buzau, Braila, Calarasi, Dambovita si Iasi participa, miercuri dimineata, la 20 de perchezitii in aceste judete, intr-un dosar de inselaciune si tantaj prin metoda ”accidentul”.

Citeste si: Metoda „Accidentul” face noi victime. Un preot a pierdut 15.000 de euro

O parte din perchezitii au loc la penitenciare din judetele Iasi, Galati si Dambovita, in conditiile in care unii detinuti sunt suspectati ca au inselat mai multe persoane.
Prejudiciul este estimat de anchetatori la 200.000 de lei, iar faptele care fac obiectul acestui dosar s-au petrecut in perioada august-decembrie 2014.
In urma perchezitiilor, 16 persoane ar urma sa fie duse la audieri la sediul Politiei Prahova.
Sursa: romanialibera.ro Adauga un comentariu