National

Pensiune mistuita de flacari – VIDEO

Publicat: 27 feb. 2012
1
O pensiune a fost cuprinsa de flacari, noaptea trecuta, in jurul orei 02:00, pe strada Bistritei din Dej. Incendiul a mistuit pensiunea si restaurantul, iar flacarile uriase au fost vizibile din aproape orice punct al orasului, scrie dejeanul.ro.
Incendiul a fost anuntat la 112 de angajatii unei firme de paza din apropiere. Pompierii dejeni s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma, dar din cauza amplorii incendiului si a lipsei hidrantilor din zona, au fost chemate in sprijin alte doua autospeciale.
Pompierii s-au luptat cu flacarile aproape doua ore, timp in care focul era alimentat cu materialul lemnos din care era construita mansarda. In momentul izbucnirii incendiului in pensiune se aflau cazati doi turisti bulgari, care au reusit sa iasa la timp. Totodata, au fost chemati de acasa si angajatii unui depozit de colectare a fierului vechi aflat in vecinatate, pentru a-si scoate masinile din curte, deoarece exista pericolul ca focul sa ajunga la ele, sau mai rau, la tuburile cu oxigen de la aceasta firma.
Oamenii din zona spun ca cel mai probabil incendiu a fost provocat de cosul de fum al unui semineu, pentru ca si in trecut proprietarii au avut probleme cu el. In momentul in care si-a vazut afacerea cuprinsa de flacari, proprietara a suferit un atac de panica si a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Municipal Dej. Inca nu se cunoaste daca pensiunea avea asigurare.Adauga un comentariu