Local

Pensionar jefuit cand statea la coada, la un magazin din Piata Nicolina. Hotii s-au dat singuri de gol

Publicat: 23 mart. 2016
1
La data de 22 martie 2016, in jurul orei 10:00, politistii locali care executau serviciul de mentinere a ordinii si linistii publice in Piata Nicolina s-au sesizat cu privire la doua persoane care, in timp ce se aflau la un rand format la o societate comerciala, au devenit agitate. Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care un batran de 84 de ani, domiciliat in municipiu, a reclamat o persoana ca i-a sustras din buzunar suma de 60 de lei. Politistii au retinut un barbat de 40 ani, domiciliat in municipiu si, in urma controlului corporal, asupra acestuia a fost gasita suma de bani sustrasa.
Cei doi suspecti au fost dusi la Sectia a III-a de Politie pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz. Cu aceasta ocazie, Politia Locala informeaza cetatenii ca locurile aglomerate, precum adunarile publice, mijloacele de transport, reprezinta un mediul propice de a actiona pentru raufacatori. Din acest motiv, iesenilor li se recomanda sa nu poarte actele, portofelele sau alte bunuri de valoare in buzunarul din spate al pantalonilor. Actele si banii trebuie purtate intr-un buzunar interior al vestimentatiei, care confera siguranta. Bagajele trebuie supravegheate permanent, posetele trebuie protejate cu mana, iar atunci cand sunteti inconjurat de persoane dubioase, incercati sa va schimbati locul.Comentarii
  • FELICITARI POLITIEI LOCALE SI POLITISTILOR LOCALI,INCA MAI MUNCITI?DUPA CE ASA ZISUL PRIMAR INTERIMAR, CU ATRIBUTII DE PRIMAR, STERGE CU POLITIA LOCALA PE JOS?INCA O DATA FELICITARI, SPER CA VETI STI CUM SA VOTATI?

  • Am fost acolo martor ocular la tot ceea ce s-a intamplat …FELICITARI POLITIEI LOCALE IASI …RUSINE PRIMARULUI CHIRICA …de ce dezonoreaza aceasta institutie …?

Adauga un comentariu