Actualitate

Penalii Iasului vor sa urce pe scena Unirii de Ziua Principatelor

Publicat: 22 ian. 2016
1

Mii de ieseni sunt asteptati maine in Piata Unirii din Iasi, pentru a asista la manifestarile prilejuite de Unirea Principatelor Romane. La Iasi sunt asteptati sa urce pe scena atat presedintele Klaus Iohannis, cat si premierul Dacian Ciolos. Pe langa acestia, pe scena amplasata in piata vor mai fi prezenti si reprezentanti ai administratiei publice locale, dar si oameni politici din Iasi si din tara. Este de asteptat ca pe scena sa se inghesuie si personaje ce sunt certate cu legea sau care vor sa-si promoveze imaginea publica. In Iasi sunt destui politicieni patati, anchetati sau condamnati pentru fapte de coruptie, care nu au avut obraz si care s-au inghesuit pe scena ani la rand, pentru a fi vazuti de ieseni.

Parlamentari precum Anghel Stanciu, Sorin Lazar sau Cristian Adomnitei, fost sef al Consiliului Judetean, nu au ce cauta pe acea scena. Condamnati deja de catre instanta pentru fapte de coruptie sau pentru conflicte de interese, acestia nu ar trebui sa se afiseze in public, asa cum au facut in ultimii ani. Adomnitei, cercetat intr-un dosar de coruptie, nu a scapat pana acum prilejul sa se afiseze la manifestari publice. Desi este cercetat si judecat, Adomnitei continua sa se afiseze in public fara jena. Moral ar fi ca acesta sa nu urce pe scena. Un alt caz este si cel al directorului PNL de la Aeroportul Iasi, Marius Bodea. Candidat al PNL la Primaria Iasului, Bodea este impins de la spate de liberali sa fie imaginea partidului si ar urma sa stea pe scena alaturi de copresedintii Vasile Blaga si Alina Gorghiu.

Daca acestia nu vor urca pe podium, ar trebui ca nici Bodea sa nu faca acest gest. In cazul in care va urca totusi langa inaltele oficialitati prezente la eveniment, si alti simpli directori de institutii iesene ar trebui sa faca acest lucru. Bodea nu este diferit de Ioan Apostol, directorul de la Salubris Iasi, de Liviu Bratescu, directorul de la Ateneul Tatarasi, sau de Ioan Toma, directorul de la ApaVital SA. Toti acestia ar trebui la randul lor sa urce pe scena, fiind egali pe functie cu liberalul ce va candida la primarie. In tot acest caz, iesenii nu ar trebui sa se lase pacaliti de persoanele certate cu legea sau de cele care cauta capital electoral in cadrul unei asemenea manifestari de anvergura nationala. Si asta nu este tot. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos nu au specificat in program nicio intalnire cu mass-media. Acestia au preferat sa vina la Iasi doar pentru a face act de prezenta si pentru a rosti un discurs populist in fata multimii. Nici unul nu pare sa tina cont de doleantele presei locale, preferand chestiuni protocolare. Nu este normal ca cei mai importanti oameni in stat sa recurga la astfel de gesturi. Iesenii ar avea dreptul sa fie informati cu privire la activitatea acestora si mai ales sa afle ceea ce au de gand cei doi cu zona Moldovei.
Comentarii
  • HOȚII ACEȘTIA, ÎN FRUNTE CU COMBINATORUL DE CASE, GHINION, CRED IEȘENII PROȘTI ? MĂCAR LA VOT SĂ-I TAXĂM. SPURCAȚII SE CRED EXEMPLE PENTRU POPOR.

  • La tribuna ar trebui sa urce doar alesii onorabili ai Romaniei si ai comunitatii iesene si invitate personalitati istorice, de cultura si tineri in costume populare.
    DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI!

  • Ce sa caute licheaua Liviu Bratescu, cel care a reusit contraperformanta de a inchide Ateneul?Un mincinos,oportunist,infumurat si incapabil.

  • Bai propagandistilor dar Chirica, vice-primarul lui Nechita, ala tre sa urce ba pe scena? E moral ia ziceti voi? Ziceti la oameni ca sunteti SEFII DE CAMPANIE a lui Chirica pt alegeri sa intelegem si noi de ce-l pupati in penis atat pe vice-primarul catastrofa ajuns primar dupa ce seful lui a intrat la parnaie.Ziceti si cat costa campania asta pro-chirica pe care o faceti si cine o deconteaza.Propagandisti platiti ce sunteti.

  • SA URCE PE SCENA SI serban DE LA PALATUL COPIILOR CARE FACE VIATA UN CALVAR CADRELOR DIDACTICE , ELEVILOR SI PARINTILOR . POATE NE SPUNETI CEVA SI DESPRE PETITIILE DEPUSE LA ISJ DE CATRE UNELE CADRE DIDACTICE SI PARINTI .

  • Nu mai exista bun simt in tara aceasta!! Hotii conduc Romania! Vina este a poporului!! De ce-i voteaza? Chiar nu mai exista oameni cinstiti? De ce nu votati oameni obisnuiti? De ce trebuie sa votam tot timpul oameni cu nume sonore??
    Pe buletinele de vot sunt si oameni cinstiti,dar votati lichelele si apoi va plangeti ca sunt hoti si va taie pensiile si salariile!

Adauga un comentariu