Local

Pedofilul iesean care agata victimele pe facebook nu scapa de puscarie

Publicat: 06 iun. 2016
1

Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au respins o cerere prin care unul dintre cei mai periculosi pedofili din Iasi a cerut sa fie lasat in libertate. Cristian Gheorghiu a solicitat judecatorilor sa-i fie inlocuita arestarea preventiva cu o masura mai blanda.

Cristian Gheorghiu a fost arestat preventiv pe data de 18 septembrie 2015, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. Ulterior, in momentul in care anchetatorii au descoperit ca pedofilul i-a filmat pe copii in timpul actului sexual, au declinat dosarul la DIICOT, pentru a fi cercetat si pentru infractiunea de pornografie infantila.

Cristian Gheorghiu are 49 de ani si locuia intr-un apartament din Piata Unirii. Acesta a inceput sa-si abordeze victimele pe facebook. De la simple discutii, ajungea sa-i cheme acasa la el, dupa care sa-i violeze. Procurorii au reusit sa probeze cazul unui copil de 12 ani, agatat pe internet, de acest animal. Pe data de 24 noiembrie 2014, l-a violat.

„În fapt, s-a retinut ca în toamna anului 2014, navigând pe internet, minorul a intrat în contact cu inculpatul cu care, dupa câteva schimburi de mesaje, a convenit sa se întâlneasca. În ziua mentionata mai sus, dupa ce a intrat în locuinta inculpatului, minorului i s-a cerut sa se dezbrace, fiind supus mai întâi unui act sexual oral. Aflând ca minorul nu avea viata sexuala, inculpatul a folosit un lubrifiant pentru a reusi finalizarea unui raport sexual anal. Mai departe, minorul a fost obligat sa initieze asupra adultului un act sexual anal. Nemultumit de prestatia copilului, inculpatul l-a supus din nou unui raport sexual anal, desi victima s-a împotrivit. Minorul a reusit sa se elibereze numai promitând inculpatului ca va reveni în locuinta acestuia”, au declarat procurorii.
Adauga un comentariu