Eveniment-Social

Pe litoral drogurile se confisca la kilogram

Publicat: 23 iun. 2012
1

Un traficant de droguri din municipiul Constanta a fost depistat de politisti si arestat preventiv, dupa ce la locuinta sa au fost gasite un kilogram de canabis si 800 de comprimate de ecstasy.  Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Constanta a informat, vineri, = ca barbatul este suspectat ca a achizitionat drogurile din Spania, le-a transportat cu autoturismul proprietate personala si le-a introdus in tara cu scopul de a le vinde în cluburile si barurile de pe litoralul românesc. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de comiterea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc, precum si pentru introducerea stupefiantelor în tara.

Conform reprezentantului IPJ, cercetarile in acest caz sunt efectuate de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizatre (BCCO) si de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – serviciile teritoriale Constanta.
Comentarii
  • *) SUPERFEMEI.NET :Matrimoniale.Filme.Jocuri.Aventuri in orasul tau.Webcam si alte.Destinat Adultilor

    2) PUBLIEST.INFO :Haine.Incaltari.Telefoane.Turism.Cosmetice.Produse pentru Slabit si multe alte produse la oferte sau reduceri.

    3) LIVE-FOR-LOVE.INFO un alt fel de site pentru ADULTI.

Adauga un comentariu