Eveniment-Social

Pe ce au mai aruncat banii parlamentarii ieseni

Publicat: 01 iul. 2012
1

@ Plimbari peste hotare, vorbit in exces la telefonul mobil sau salarii exagerat de mari pentru cei din cabinetele parlamentare @ Cu toate acestea se lauda parlamentarii ieseni, aflati printre demnitarii care au decontat cei mai multi bani de la cele doua Camere ale Parlamentului

Demisia lui Cristian Adomnitei din Camera Deputatilor nu a lasat niciun gol printre parlamentarii ieseni. Deputatii si senatorii de Iasi se numara si de aceasta data printre cei mai cheltuitori demnitari din Parlamentul Romaniei. Fie ca a fost vorba de decontul pentru chirie, transport, cazare sau cheltuieli de personal si intretinerea cabinetelor, sumele luate de parlamentarii de Iasi au fost printre cele mai ridicate. De exemplu, in ultima luna de zile, numai deputatii au cheltuit peste 63.000 de lei pentru plata personalului angajat la cabinetele de parlamentar sau peste 43.000 lei pentru intretinerea spatiilor unde isi desfasoara activitatea. Nici senatorii nu s-au dat in laturi de la cheltuirea in exces a banilor publici. Acestia au decontat peste 26.000 de lei numai pentru plata salariilor angajatilor de la cabinetele parlamentare, dar si alti 20.000 de lei pentru intretinerea acestor spatii. Altii se remarca la capitolul vorbit in exces la telefonul mobil, iar cel mai bun exemplu ar fi deputatul liberal Relu Fenechiu. Luna de luna, Fenechiu se remarca la acest capitiol, el fiind parlamentarul cu cea mai mare factura la telefonul de serviciu, peste 50.000 de lei intr-o singura luna. Altii au fost mai darnici atunci cand a venit vorba de intretinerea cabinetelor. Pesedistul Anghel Stanciu nu face nici el nota discordanta. Desi spatiul sau din centrul orasului este plin de igrasie, Stanciu continua sa ia bani frumosi pentru intretinerea camerelor pe care le foloseste. Nici democrat – liberalul Marius Spinu nu este departe de cei doi. Acesta a decontat peste 5.000 de lei intr-o singura luna numai pentru a-si multumi angajatii de la cabinetul sau parlamentar.
Comentarii
  • Porkul de anghel St. se tine iar sa ajunga marlanmentar si mereu da tarcoale pe la primariile de pe colegiu.
    In ultimul timp o ia in freza rau de tot de la consilierii din Deleni inclusiv de la PSD-isti. A fost pus la zid in public de mai multe ori iar daca va avea indrazneala sa mai candideze pe acest colegiu i se va face anticampanie pe toate fronturile. Sa mai suga altceva ca tata poporului a starpit.

  • Daca USL il pune la candidati pe acest HOT Anghel Stanciu, sigur nu va obtine voturile necesare si USL va pierde un post de parlamentar. Alo, Nichita si Fenechiu deschideti ochii bine.

Adauga un comentariu