Local

Pe 1 septembrie, peste 400 de ieseni vor pleca in sejur in toata tara

Publicat: 19 aug. 2013
1

Cateva sute de batrani din judet isi pregatesc bagajele pentru a pleca intr-un sejur oferit de Casa de Pensii. Cea de a 9-a serie de bilete pune la dispozitie 426 de locuri in statiunile balneo-climaterice de la munte si de la mare. Numai asiguratii si pensionarii sistemului public de pensii pot beneficia de cele 18 zile de tratament balnear.

Cele mai multe locuri sunt oferite la Nicolina, unde se asteapta 67 de persoane, si la Vatra Dornei, unde au fost alocate 55 de bilete. Distribuirea locurilor s-a facut in mod automat de sistemul informatic, iar cei care au avut sansa sa primeasca un bilet in statiune trebuie sa se grabeasca pentru a-l ridica.

„Am afisat deja listele aferente seriei a noua a biletelor de tratament. Ele sunt postate si pe site, am trimis scrisori acasa pentru a-i instiinta pe beneficiari. Deja pensionarii au inceput sa vina pentru a-si ridica biletele. Cele mai multe locuri sunt disponibile la Nicolina, in numar de 67, si la Vatra Dornei, unde sunt 55 de locuri. Vineri, 23 august, este ultima zi in care iesenii se pot prezenta pentru a-si lua biletul”, a precizat Mihai Ceuca, directorul adjunct al Casei de Pensii Iasi.
Adauga un comentariu