National

PDL vrea sa-l dezbrace pe Ponta. VEZI cum!

Publicat: 17 aug. 2012
1
Democrat-liberalii vor prezenta, duminica, bilantul celor 100 de zile de guvernare a premierului Victor Ponta. Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda a anuntat ca, saptamana viitoare, va fi aratat opiniei publice si „almanahul minciunilor” lui Victor Ponta, scrie evz.ro.
„Duminica vom avea o conferinta de presa pe analiza celor 100 de zile de guvernare. Domnul Ponta trebuie sa fie dezbracat, politic si economic, de ceea ce a realizat in 100 de zile, nu ii mai tine de cald aceasta perdea care se numeste referendum si Traian Basescu”, a spus Preda.
Prim-vicepresedintele PDL a mai anuntat ca partidul mai pregateste, saptamana viitoare, „almanahul minciunilor” spuse de Victor Ponta, de la instalarea sa ca premier pana in prezent.
„Iar in saptamana urmatoare il mai anuntam ceva pe domnul prim-ministru: ca vom face public almanahul, albumul minciunilor spuse de Victor Ponta de la instalare ca prim-ministru pana astazi”, a mai spus Preda.Comentarii
  • PD-L SA-L DEZBRACE SA I-O IA LU PONTA OLEACA LA JOC ! STIE PD-L ! SA MURITI IN CHINURI TOTI PD-LISTI IMPUTITI CARE AU FURAT TARA TIMP DE OPT ANI ! JOS BASESCU ! SUMTEM SAPTE MILIOANE SI O SA TE DUCI PE MARE !

  • SI IN GURA MAMII LOR CARE E BILANTUL GUVERNARII PD-L TIMP DE OPT ANI????????? TAIAT SALARI, SPITALE, PENSII, TVA CRESCUT SI MULTE ALTELE. SUNTETI NISTE PENIBILI, MAI BINE V-ATI UITA LA GUVERNAREA VOASTRA DE OPT ANI ! TOTI TRAG SA FURE, TOTI SUNT HOTI, DAR PD-L IS CAMPIONI LA FURT !

Adauga un comentariu