Eveniment-Social

PDL, ingropat definitiv la Iasi! Gasca lui Oprea, validata de Blaga

Publicat: 07 apr. 2014
1

@ Senatorul Dumitru Oprea a fost validat oficial in functia de presedinte al organizatiei PDL Iasi @ Oprea i-a adus langa el pe toti lingaii sai din trecut, personaje care au fugit din partid in momentul in care PDL s-a prabusit in sondaje, dar care au cautat acum sa revina pe cele mai importante functii

Organizatia judeteana PDL Iasi s-a subjugat total liderilor democrat-liberali din Suceava si Vaslui. Ieri, Vasile Blaga, presedintele PDL, a avizat numirea senatorului Dumitru Oprea in fruntea filialei iesene, numire venita dupa indepartarea fostului sef. Oprea, omul de casa al suceveanului Gheorghe Flutur, a primit mana libera pentru a forma si noul Birou Permanent Judetean (BPJ), structura care ar urma sa coordoneze activitatea filialei. Oprea i-a adus insa langa el pe toti cei care au fugit cu coada intre picioare cand PDL a intrat in declin. Acum, odata cu numirea lui Oprea la varful filialei judetene lucrurile au devenit clare.

Citeste si: Incredibil! Cu cine vrea Oprea sa faca echipa la PDL Iasi – FOTO

PDL a ajuns o organizatie care a adunat toti fugarii, un partid care s-a predat total in fata filialelor din judetele invecinate ce au tot interesul ca la Iasi democrat- liberalii sa nu obtina vreun scor favorabil la alegeri. Asa s-a ajuns ca fostul viceprimar Gabriel Grigore sa fie numit primvicepresedinte al filialei judetene, chiar daca acum o luna conducea structura Partidului Miscarea Populara Iasi. Si nu doar Grigore s-a reintors in PDL. Pe o functie de conducere a fost numit si Eugen Oprisa, care de asemenea a trecut pe la PMP. Acesta va ocupa una din cele doua functii de secretari generali adjuncti. Celalalt post de secretar general adjunct va fi ocupat de consilierul judetean Constantin Serban. Postul de secretar general ar urma sa fie ocupat de Constantin Neagu.

In noul Birou Judetean se vor mai regasi si ceilalti consilieri judeteni, Radu Ursanu, Liviu Bulgaru, Vasile Toma, Dorel Lebada, Liliana Romaniuc si Catalin Morosanu, dar si cei zece primari ai partidului din judet. Din noul Birou vor mai face parte si alti doi lingai ai lui Oprea, fostul deputat Marius Spinu si fostul consilier local Sorin Ionescu. Surse din partid au aratat ca Oprea nici macar nu a facut publica lista cu numele celor din Biroul Judetean, numirile fiind facute de el personal. Unii din cei care fac parte din BPJ nu sunt nici macar membri de partid, asa cum spune statutul. Au fost adusi de Oprea fara nicio rusine si pusi sa coordoneze activitatea altor persoane care sunt de ani de zile in PDL. De altfel, o prima sedinta ar urma sa aiba loc maine seara la sediul organizatiei din bulevardul Stefan cel Mare si Sfant.
Comentarii
  • In sfarsit un titlu corect la un articol care, intr-adevar, are legatura cu realitatea.
    Cu parvenitul si retardatul de Oprea la conducere PDL Iasi s-a dus dracu.

  • Ce sa mai spui, Spinu a distrus o organizatie, oprea este cum este, Ionescu un excroc. Nu va mirati ca pleaca toti. Singur care merita sa fei acolo este Costica Serban, el a muncit mult pentru partid,a adus membrii valorosi. Indiferent cat de criticat este Serban, ramine un om de partid de baza.Pacat ca gireaza o asemenea echipa Spinu-Oprea

Adauga un comentariu