Eveniment-Social

PDL Iasi, luat la ochi de conducerea centrala

Publicat: 09 feb. 2014
1

Aflata in deriva, filiala PDL Iasi a fost luata la ochi de conducerea centrala a partidului. Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a venit ieri la Iasi pentru a discuta cu liderii organizatiei despre situatia in care se regaseste formatiunea. Aceasta a evitat insa sa dea un raspuns clar in privinta situatiei de la Iasi, preferand sa sustina ca partidul va merge mai departe chiar si fara cei care au plecat la Miscarea Populara.

Click aici pentru a vedea imagini de conferinta.

„Am vazut ca primarii mai slabi de inger, care au jucat la mai multe capete, au avut de pierdut pe termen lung. Au invatat si inteles ca pe termen lung, politica jucata la doua capete este in dezavantajul lor. Am venit la Iasi pentru echipa PDL. Avem cel mai bun candidat la prezidentiale, vom avea cel mai mare scor la alegerile europarlamentare dintre partidele din opozitie”, a precizat Andreea Paul. Aceasta a tinut sa o atace pe Elena Udrea, dar si pe liderii USL. Conform Andreei Paul, PDL va da candidatul dreptei la alegerile prezidentiale in persoana lui Catalin Predoiu, fostul ministru al Justitiei. „Experienta Udrea e clara. Si-a gasit culoare politica in toate partidele. Cred ca Elena Udrea vrea sa candideze la presedintie. Este optiunea ei. Azi avem un inamic puternic, USL, format din doua partide, PSD si PNL, care au aruncat Romania in plina criza economica, desi trebuia sa decolam economic”, a adaugat Andreea Paul.
Comentarii
  • Bai vedeti-l pe hotul de Cirlan si bilbiitul de Movila ca ei au distrus partidul. Da tiganul de Serban pe unde mai este s-a dat la fgund si el?

  • cel mai vechi in acest partid e balbaitul cum ii spui tu, el a plecat ca nu a mai suportat sa fie bataia de joc a tuturor celor care au facut pact cu Nichita si au condus acest partid, pt tine care esti sluga lui surzila si faci comentarii eronate a fost si el ales democratic si a stat foarte putin, pt ca oameni ca acest Surzila cand au fost pusi la treaba de acest balbait au facut pact cu psd si lau dat jos ca le strica combinatiile si ii punea la munca

Adauga un comentariu