National

Patriarhul Romaniei, Preafericitul Parinte Daniel, implineste 60 de ani

Publicat: 22 iul. 2011
1
Zi de Sarbatoare pentru Biserica Ortodoxa Romana. Preafericitul parinte Daniel împlineste astazi 60 de ani. Cu aceasta ocazie Patriarhul Romaniei va participa la câteva evenimente organizate de Biserica, printre care si o lansare de carte, dedicata acestuia. Potrivit b1.ro, sute de credinciossi s-au adunat la Patriarhie pentru a-i ura toate cele bune Preafericitului si pentru a luat binecuvântarea sa. Printre cei prezenti la slujba de aniversare a parintelui Daniel s-au aflat si Printul Paul alaturi de Printesa Lia.Comentarii
  • Sarutam dreapta, La Multi Ani!, binecuvantati in fruntea obstei. ATOTPUTERNICUL, sa va ajute in idealurile marete pe care vreti sa le indepliniti, DOAMNE AJUTA!

  • #***229 ana Pai sa stii ca-l ajuta…prostimea reprezentata de cei ca tine si nu vreo divinitate. De pe urma voastra, cei care cotizati ca fraierii, strange milioane de euro si mii de hectare de pamant si uite asa isi indeplineste idealurile marete. Acelea ca toate neamurilor lui sa traiasca in lux si prostimea sa cotizeze, chiar si dupa ce moare, ca deh si o inmormantare costa.

  • Ana, este o proasta si ai sa mori proasta. Prea sfantul xxxx mele, a fost un turnator la securitate, si din cauza lui au murit foarte multi ca sa poata sa traiasca nenorocitul bine astazi. De ce romanii sunt asa de idioti si prosti?

  • hahahahaha ANA… H A H A H A. saruta-mi si mie dreapta. ma *** pe popa asta si pe magariile facute de el. toti popii sunt niste ******! sa-mi sarute el mie altceva…

Adauga un comentariu