Eveniment-Social

Pasaj aerian la Spitalul Spiridon! Iata ce mai discuta consilierii locali la sedinta de plen de azi

Publicat: 25 feb. 2015
1

@ Realizarea unei pasarele aeriene, actualizarea valorii unor proiecte europene sau donatii catre comune, sunt doar cateva din proiectele ce vor fi discutate azi la primarie

Alesii locali se intrunesc azi la Palatul Roznovanu pentru o sedinta extraordinara de plen. Pe ordinea de zi se afla in acest moment 35 de proiecte. Unul din cele mai importante puse in discutie e cel care priveste amenajarea unui pasaj aerian la Spitalul Sfantul Spiridon. Realizarea lui ar urma sa coste circa 0,3 milioane de lei. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Spiridon functioneaza ca un ansamblu care adaposteste activitatea a 20 de clinici universitare, 5 laboratoare de analize medicale si doua servicii din care unul de urgente.

„Modul de colaborare si interconectare intre aceste clinici presupune circulatia intensa intre cladiri, atat a cadrelor medicale, cat si a pacientilor, in perioadele cu intemperii, dar si in cele excesiv caniculare, conducand la efecte dramatice asupra acestora. In acest sens e necesara executarea unor lucrari de reabilitare, modernizare si reconfigurare a spatiilor pavilionului D – UPU SMURD in vederea realizarii unui pasaj aerian tip tunel dotat cu lift pentru targi, care confera accesul direct in sectorul ATI al sectiei. Acest lucru se va realiza la nivelul etajului I cu pastrarea stalpilor decorativi din fonta”, a precizat consilierul local Gabriel Harabagiu.

Consilierii locali urmeaza sa aprobe si ultimele valori ale proiectelor „Modernizarea retelei de linii de tramvai în polul de crestere”, respectiv „Consolidare si restaurare imobil în vederea înfiintarii Muzeului Municipal”. Totodata, se va discuta si repartizarea a 8 miliarde de lei catre cele doua centre sociale coordonate de Fundatia Hecuba, dar si transmiterea catre comunele Focuri si Comarna a unor traverse de beton si a catorva camioane de bitum decapat de pe strazile din municipiu.
Comentarii
 • De ce a-ti scos comentarile la adresa acestui viitor talhar PSD-ist, comunist, hurduban care este alaturi de mirlanul NICHITA la toate ordinarile, golaniele facute de ei?

  • Mai Pinochio, ti-ai ales perfect pseudonimul sub care sa postezi ineptiile si frustrarile.
   Astia ca tine sunt vesnic nemultumiti : daca e vorba de un batran, atunci e un comunist batran, daca vorbim de un tanar competent si cu viitor atunci e ,,mostenitorul” nu stiu cui. Oricum ai da-o tot nemultumiti sunteti. E usor sa stai in fata unei tastaturi si singurul lucru ,,bun” sa fie comentariul infantil postat.
   Macar el (consilierul) face ceva pentru comunitate.

   Si voi astia de la BZI, nu mai stergeti dreac comentariile. Daca e asa scoateti rubrica de comentarii ..

 • MAI BINE FACETI STRAZILE,TROTUARELE IN CARTIERE,CURATATI STRAZILE NOAPTEA NU IN MIJLOCUL ZILEI,ORAS DE PUTORI MIJERABILE.NICHITA,DA ,CEL MAI TILHAR PSD -IST COMUNISTCEL MAI MIJERABIL PRIMAR.DA,FAC OPERE MARI CA DE ACOLO IES BANI GREI,PE CONTRACTE.DUPA 25 ANI INCA SUNTEM PROSTI SI CREDEM TOTOI TILHARII

 • Sau mai bine faceti strazi bune in tot orasul. Atunci cand cineva are nevoie sa ajunga din Bucium in Copou sau Gara, sau pe alte trasee, trebuie sa mearga prin centru, pt ca strada e asfaltata si se merge mai bine, ca pe la periferie sunt intr-o stare cumplitastrazile. In stilul asta o sa transformati strazile din centru in autostrazi poate. Nu-i asa, Primarie draga?

 • M-ai cel cu numele de Gaby Teo daca ai sti cine este acest Harabagiu ce avere are in doar citiva ani nu ai m-ai minca c-c-a-t! Mergi in Cantemir pe str ROMANA si s-a vezi cu ochi tai ce a putut construi si ce are dintrun salar de bugetar! S-au esti si tu din aceiasi caruta de ai sarit de cu-r in sus?

 • comentariul meu a fost sters….nu jigneam si nu injuram….atit vreau s a stiu …cel recomanda si ce expertiza si experienta de administratie are acest ,,consiliere”.Si daca tot vorbeste cit l-a costat accederea pe lista pe o pozitie eligibila.Hai spune ca tot a venit vremea ,,datului in git”ca mai tirziu se lasa cu catuse.Apropo are dreptate cel care spune de cladirea de pe Romana ????

Adauga un comentariu