Magazin

Partenerul de viata te insala? Semne care il dau de gol

Publicat: 18 mai 2013
1

Vorbeste la telefon din baie, nu ii cunosti prietenii si isi tine ascunse parolele de la conturile pe care le detine pe retelele de socializare, acestea sunt doar cateva semne ca partenerul de viata te insala, spune Maxwell Billieon, autorul cartii „Death of the Cheating Man”.

Semnele ca partenerul de viata insala sunt, adesea, atat de simple incat pot trece neobservate, potrivit lui Maxwell Billieon. In cartea sa, acesta identifica opt astfel de semne despre care spune ca, daca sunt luate in seama, ar putea duce la evitarea unor tensiuni in cuplu, informeaza Mediafax.

Unul dintre semne face referire la posibilitatea de a raspunde instant la un apel pe telefonul partenerului. Daca acesta interzice in mod repetat accesul la telefonul sau mobil si nu iti permite sa raspunzi atunci cand nu este in preajma, ar putea sa iti ridice semne de intrebare cu privire la fidelitatea sa.

Un alt semn ca te insala este acela ca partenerul poarta unele conversatii telefonice din locuri mai putin obisnuite, precum baia. Acest loc il ajuta atat sa tina departe zgomotele din casa, facute de membrii familiei, cat si sa ii impiedice pe acestia sa ii asculte conversatia.

Un sot mandru de tine nu te tine ascunsa, ci te prezinta colegilor, prietenilor si ii face placere sa petreaca timpul alaturi de tine. Insa, daca acesta evita sa mearga cu tine la intalnirile cu prietenii si nu i se pare necesar sa ii cunosti colegii, ai putea sa interpretezi aceste actiuni drept semne de infidelitate.

„Orice persoana fidela doreste ca familia sa il cunoasca pe cel sau pe cea cu care formeaza un cuplu. Este vorba despre «simtul proprietatii». Daca, dupa o perioada de relatie, nu da semne ca si-ar dori sa ii cunosti familia, inseamna ca in viata sa ar putea exista altcineva considerat demn de acest lucru”, mai spune Maxwell Billieon.

Partenerul tau pleaca de acasa la ore neobisnuite? Atunci ar trebui sa evaluezi situatia si, in cazul in care nu exista argumente solide si verificabile, ar trebui sa lamuresti imediat situatia, spune specialistul in relatii de cuplu.

„Relatiile solide sunt bazate pe incredere”, subliniaza Billieon, „chiar si atunci cand este vorba despre accesul la conturile partenerului de pe retelele de socializare sau e-mail”. Daca el nu are nimic de ascuns, acesta este atat un semn de incredere, cat si de fidelitate.

Daca partenerul de viata primeste sau trimite mesaje cu caracter sexual, acesta este un semn clar ca te insala, mai spune autorul volumului „Death of the Cheating Man”, care s-a bucurat de vanzari record pe Amazon.com. Chiar si cand acesta primeste fotografii de la alte persoane pe telefonul mobil este un semn ca ar putea trece bariera de fidelitate.

Unul dintre cele mai frecvente semne si, totodata, cel mai evident ca partenerul insala este acela in care partenerul nu iti prezinta prietenii, mai ales pe cei de sex opus, atunci cand incepeti o relatie. „In mod normal, prietenii lui ar trebui sa devina si prietenii tai, insa daca iubitul nu-si doreste asta, este posibil ca, in unele cazuri, sa fie vorba mai mult decat despre o prietenie”, mai spune Maxwell Billieon.
Adauga un comentariu