National

Parlamentarii PSD au votat ramanerea la guvernare

Publicat: 02 dec. 2014
1

Parlamentarii PSD au hotarat, marti, cu doar o abtinere, din partea lui Miron Mitrea, ca formatiunea sa ramana la guvernare, au precizat, pentru Mediafax, surse social-democrate. Decizia a fost luata la sedinta grupurilor reunite ale Partidului Social Democrat, la care a fost prezent si premierul Victor Ponta.

Intrebat daca stie de ce Miron Mitrea s-a abtinut la votul privind ramanerea la guvernare, Victor Ponta a aratat ca nu a apucat sa vorbeasca cu Mitrea.

Citeste si Adevaratul MOTIV pentru care Ponta a pierdut alegerile

„Nu am apucat, un om experimentat si a vazut foarte multe”, a declarat prim-ministrul.

Potrivit lui Ponta, parlamentarii UNPR au anuntat ca raman in formula de guvernare si ca doresc sa-si pastreze cele doua portofolii.

Citeste si Discutie Ponta-Tariceanu inainte de vizita FMI – UPDATE

„Colegii de la UNPR au anuntat ca raman in formala de guvernare si ca doresc sa-si pastreze cele doua portofolii pe care le au acum, la egalitate cu PC si PLR. In ceea ce priveste programul cu care dorim sa continuam, ceea ce va pot garanta, ca in buget nu se maresc taxe si impozite, ca avem acoperire bugetara pentru tot ceea ce este adoptat, reducerea CAS, profitul reinvestit, alocatiile pentru copii si ca obiectivele le stabilim in aceasta coalitie”, a aratat Victor Ponta.

Citeste si Proiectul autostrazii Iasi – Targu Mures, subiect de polemica de Ziua Nationala

Pe de alta parte, liderul PSD a afirmat ca nu a discutat, inca, despre portofolii si despre cine le va ocupa, pentru ca ar insemna, afirma Victor Ponta, sa puna „carul inaintea boilor”.
Adauga un comentariu