Eveniment-Social

Parcari in loc de spatii de joaca – FOTO

Publicat: 08 apr. 2012
1

In loc sa reabiliteze spatiile de joaca existente la nivelul municipiului Pascani, care si asa sunt putine, conducerea primariei amenajeaza locuri de parcare. Un exemplu in acest sens este spatiul de joaca din apropierea blocului C5, din zona Vale, din spatele magazinului „Lorimer”, detinut de vicepresedintele organizatiei PNL Pascani, Marius Pintilie.

In urma cu cativa ani, cand primar era Neculai Ratoi, actualul liberal Marius Pintilie a cerut Consiliului Local sa i se concesioneze o suprafata de teren in zona Vale pentru a construi supermarketul actual. La vremea respectiva si-a luat angajamentul ca va reabilita din bani proprii terenul de joaca din zona. Dupa aprobarea proiectului, totul a fost dat uitarii, iar la ora actuala terenul a fost inlocuit cu o parcare. Cetatenii din zona sunt nemultumiti de hotararea luata. „Si asa nu sunt spatii verzi, parcuri pentru copii, iar cei de la primarie distrug terenul de joaca ca sa faca parcare. Trebuia sa fim si noi intrebati, cei care locuim in zona. Aici este un spatiu inchis, unde sunt copii mici care se joaca. Daca se face parcare, deja o sa circule masini. Oricand, in joaca, un copil poate sari in fata unei masini si se poate intampla o tragedie”, a spus pascaneanca Mariana Ipate. „Nu stiu care a fost angajamentul luat de domnul Marius Pintile la vremea cand a concesionat terenul pentru a construi supermarketul Lorimer. Era alta conducere atunci. S-au purtat discutii cu cativa cetateni din zona si ei au fost de acord sa se faca o parcare. Poate or fi si cativa cetateni nemultumiti. Nu ii poti multumi pe toti. Infiintarea unei parcari pe terenul respectiv necesita mai putini bani decat reabilitarea terenului de joaca”, a declarat administratorul public al Primariei Pascani, Dorin Nechifor.

Lucrarile in zona pot fi numite drept investitie noua, fapt interzis de lege. Mai mult, nici nu exista un proiect de hotarare al Consiliului Local in acest sens. La ora actuala nu se cunosc cheltuielile necesare pentru amenajarea parcarii, ele urmand sa fie stabilite dupa finalizarea proiectului.
Comentarii
  • e plin targul de gropi , si n-ai bani sa le astupi dar bani de pavele ai nenorocitule. mai tragi si tu un ciubuc pe ultima suta.

Adauga un comentariu