Eveniment-Social

Parcarea subterana Palas, salvarea soferilor fugariti de zapezi – FOTO

Publicat: 28 ian. 2014
1

@ Putinele locuri de parcare din oras au fost ocupate de muntii de zapada, iar soferii se orienteaza tot mai mult spre cea mai mare parcare subterana din Romania, care se afla la Palas Iasi

In aceasta perioada a anului, tot mai multi soferi renunta la gandul de a-si lasa masinile in aer liber. Locurile publice de parcare sunt acoperite de munti de zapada si putini sunt cei care se incumeta sa-si lase masinile afara, pe o astfel de vreme. Din ce in ce mai multi ieseni aleg sa îsi lase masinile în parcarea subterana de la Palas, în lipsa unei alte solutii.

Citeste si: Iesenii, despre parcarea Palas: „Este singurul lucru bun facut in Iasi pana acum” – VIDEO

Spatiul este ferit de capriciile vremii, iar asta a facut ca numarul clientilor pentru cea mai mare parcare subterana din Romania sa creasca simtitor în aceasta perioada, in comparatie cu sezonul cald. „Mai ales în zilele de iarna, când gasirea unui loc de parcare este o aventura, soferii au la îndemâna, în centrul orasului, parcarea subterana a ansamblului Palas. Este cea mai ieftina parcare din oras, raportat la conditiile oferite: numai 2 lei ora de stationare. În principal, soferii opteaza pentru abonamente de o luna, dar si pentru o perioada de pâna la un an. Abonamentele sunt disponibile în variante flexibile: de la doua saptamâni pâna la 12 luni. Pretul variaza de la 70 lei pâna la 140 lei pe luna, soferii având posibilitatea sa parcheze la orice nivel si în orice zona a parcarii subterane de la Palas. În continuare, la cumparaturi în valoare de 100 de lei, clientii primesc o ora de parcare gratuita”, precizeaza oficialii Iulius Group.

Citeste si: Parcarea subterana de la Palas, cea mai mare si mai moderna din Romania – FOTO

Odata cu primele ninsori, numarul masinilor care au stationat în parcarea subterana de la Palas a crescut cu aproape 30% fata de o zi obisnuita. Pe lânga clientii Palas, si angajatii companiilor care lucreaza în cladirile de birouri United Business Center folosesc parcarea subterana. Cu o investitie de peste 73 milioane de euro, prima parcare subterana din Iasi este si cea mai mare din România, avand circa 2.500 de locuri. Aceasta este singura parcare din tara care beneficiaza de sistem de management inteligent de ghidare a soferilor spre locurile libere (tabele electronice cu afisaj în timp real, indicatoare electronice).
Comentarii
Adauga un comentariu