Magazin

Parca ar fi bipolara! Acum o spurca, acum o iubeste. Ce se va intampla cu trupul Marioarei Zavoranu

Publicat: 19 apr. 2015
1

Marioara Zavoranu va fi inmormantata duminica in cimitirul Eternitatea, asa cum si-a dorit. In ultimul ceas, Oana Zavoranu si-a schimbat atitudinea fata de cea care a adus-o pe lume. Putin inainte de miezul noptii, la mai bine de 36 de ore de cand Marioara Zavoranu s-a stins din viata, Oana a mers la capela, sa-si vada mama. Sicriul Marioarei a fost depus la cimitirul „Eternitatea”, care ii apartinea, iar de acum i-a ramas mostenire brunetei.

Citeste si: SOCANT! Marioara Zavoranu putea fi SALVATA

Cu o atitudine complet schimbata, Oana si-a exprimat regretul ca nu i-a spus la timp mamei ca o iubeste: „Imi pare rau ca nu m-a lasat, voi ati fost martori, nu s-a putut, era sub anestezie.” Desi a sustinut inital ca nu va permite ca Marioara sa fie inmormantata langa cei care au jucat pentru ea rolul de tata, a revenit la ganduri mai bune. „Eu seman cu tata si o sa demonstrez asta pana in ultimul moment. Va trebui sa il mut pe tata ca sa ii indeplinesc dorinta sa fie intre cei doi.”, a declarat Oana.

Citeste si: Gestul SCANDALOS facut de Oana Zavoranu dupa moartea mamei sale

Dupa aproape trei ore petrecute la capataiul mamei sale, Oana a plecat de la cimitir si s-a oprit la casa Marioarei Zavoranu, din Afumati. In timpul zilei insa, Oana s-a baricadat in casa. In jurul pranzului, cativa apropiati au ridicat trupul Marioarei Zavoranu de la morga Institutului Fundeni.
Comentarii
Adauga un comentariu