Local

Panica printre operatorii economici din Iasi

Publicat: 07 mai 2015
1

Faptul ca operatorii economici sunt obligati sa depuna o notificare care priveste constituirea registrului de bani personali pana astazi la ora 14:00, a facut ca la finantele iesene, ieri, sa se formeze cozi imense. Astfel, reprezentantii Fiscului iesean au decis sa anunte ca operatorii economici din judet si municipiu nu sunt obligati sa se prezinte personal la organul fiscal. Notificarea privind constituirea registrului de bani personali se depune la Fisc si nu impune prezenta reprezentantului operatorului economic la organul fiscal, aceasta putand fi facuta prin posta, fax sau e-mail, cu conditia pastrarii dovezii expedierii acesteia si nu este necesara prezentarea registrului cu ocazia notificarii.

In situatia in care operatorul economic are mai multe puncte de lucru, acesta poate depune o singura notificare la organul fiscal la care este inregistrat, ca platitor de impozite si taxe, in care sa precizeze, pentru fiecare punct de lucru, data deschiderii registrului de bani personali si numarul de pagini. Notificarea se poate depune pana astazi, la ora 14:00.

Operatorii economici ieseni au intrat in panica si au format cozi imense, ieri, la sediul finantelor, pentru a depune documentele in mod personal. „Stiu ca pana maine trebuie depuse actele, dar credeam ca trebuie sa ma prezint personal. Asta este, de acum daca tot am venit pana aici, o sa raman la coada, nu este nicio problema, vreau sa fiu in legalitate”, a declarat unul dintre operatorii economici prezenti la Finante.
Comentarii
  • Daca o sa ceara ANAF-ul ca toti operatorii economici sa poarte belciug in nas , sa vedeti ce cozi imense vor fi la ANAF.!!!O timpenie fara margini, bine ca au furat ei pina acuma destul,parca il si vad pe Videanu, Dascalu si toti maharii cu caietele in dinti!!!

Adauga un comentariu