Actualitate

Palestinienii au comis jaful la casa de schimb valutar din cauza datoriilor la camatari

Publicat: 15 dec. 2010
1

Ieri, in fata judecatorilor de la Tribunalul Iasi, cei doi palestinieni acuzati de sechestrarea unui taximetrist si incercarea de a jefui o casa de schimb valutar au sustinut ca au comis aceste fapte pentru ca aveau datorii mari la camatari. „Aveam mare nevoie de bani. Eram si drogati de la marijuana„, a spus unul dintre agresori.
Ieri dupa-amiaza, magistratii le-au respins recursul celor doi palestieni si au decis sa ramana in continuare in spatele gratiilor. Remzi Kilani, de 22 ani, a explicat ca nu si-a dat seama ce face pentru ca a fumat o tigara de marijuana inainte de a actiona. Mai mult, acest Remzi Kilani a sustinut ca taximetristul a urcat de bunavoie in portbagaj, fara sa fie batut, si a fost legat ulterior.
Vineri noaptea, Renzi Kilani si Hami Bara au incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar situata pe strada Garii din municipiul Iasi, in blocul Topaz. Tinerii au fost insotiti de un al treilea faptas, a carui identitate a ramas inca necunoscuta. Atacatorii si-au luat masuri de siguranta, fiind echipati cu cagule si manusi chirurgicale. Au navalit in interiorul firmei si au incercat sa sparga usa incaperii in care se afla seiful cu bani. Nu au reusit mare lucru, fiindca in cel mai scurt timp la sediul firmei au aparut politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, chemati de angajata casei de schimb valutar. Palestinienii au fost imobilizati de oamenii legii, al treilea agresor reusind sa se faca nevazut. Inainte de atacul dat la casa de schimb valutar, Renzi Kilani si Hami Bara, dupa cum au precizat oamenilor legii, doreau sa faca rost de o masina pentru fuga de la locul faptei. Ei au luat un taxi al firmei iesene Eurotaxi, din zona Zimbru, si i-au cerut taximetristului sa-i duca la Manastirea Cetatuia. Profitand de intuneric si locul fiind ferit de privirile indiscrete, palestinienii l-au imobilizat pe taximestrist. Barbatul a fost legat fedeles cu banda adeziva si bagat in portbagaj. Dupa ce au facut rost de masina, la volan s-a urcat Hami Bara si s-au indreptat spre tinta jafului.
Comentarii
  • Ei lasa – lasa… ca au s’o mai comita „again” la puscarie ! O s’o comita cu japca la „ochiu maro” cand vor fi „apostati cu cateva perverse” de sefii gauzarilor din puscarie ! Asa’i Tepierule ? Da’ de unde stii tu d’astea mai ?

Adauga un comentariu