Actualitate

Palatul Culturii a fost tarat in campania electorala. Imaginile sunt scandaloase

Publicat: 01 apr. 2016

Scandal electoral urias la Iasi. Formatiunile politice au ajuns sa se razboiasca tocmai pe monumentul simbol al Iasului si sa-l foloseasca drept arma electorala. Asta dupa ce consilierii locali au aprobat alocarea a aproximativ jumatate milion lei pentru evenimentul ce vizeaza redeschiderea Palatului Culturii la finalul lunii. Capii PNL Iasi au sarit ca arsi si au acuzat conducerea Primariei de faptul ca se foloseste de imaginea Palatului in mod nejustificat. Numai ca situatia este cu totul alta. Tocmai cei de la PNL s-au folosit de imaginea Palatului Culturii in scop pur electoral, incercand sa atraga voturi de la ieseni tocmai abuzand de imaginea cladirii emblema a orasului. Aceste detalii au fost prezentate si de liderii organizatiei municipale a PSD Iasi. Acestia i-au aratat cu degetul pe Marius Bodea si Marius Danga, pionii PNL Iasi si artizanii atacurilor.

„Organizatia municipala Iasi a PSD priveste cu stupoare ipocrizia intolerabila de care dau tot mai evident dovada liderii PNL Iasi, Marius Bodea si Marius Danga. Acestia, cuprinsi de mânie proletara, au criticat ieri (joi- n.r.) sustinerea anuntata de Primaria municipiului Iasi pentru actiunile si evenimentele prilejuite de redeschiderea pe 27 aprilie a Palatului Culturii. Incompetenti, atât Marius Bodea, cât si Marius Danga, nu au înteles ca sustinerea monumentului-simbol al Iasului este o obligatie civica elementara, pe care municipalitatea trebuie sa o respecte inclusiv financiar. Ipocrizia maxima a liberalilor iese la iveala atunci când ne uitam la grafica electorala a PNL Iasi, care foloseste imaginea Palatului Culturii în scopuri politicianiste!”, au sustinut cei de la PSD Iasi.

Bodea se foloseste la Aeroportul Iasi de imaginea Palatului Culturii, iar sigla PNL cuprinde tocmai acest edificiu. „În alta ordine de idei si indiferent daca e vorba de o coincidenta ori de vreo alta subtilitate de PR, pâna si logo-ul Aeroportului International Iasi este o combinatie între logo-ul CFR si profilul Palatului Culturii. Imaginile fiind graitoare, se ridica o serie de întrebari. Au contribuit domnii Marius Bodea si Marius Danga cu altceva decât «nimic la realizarea acestui obiectiv»?! În aceste conditii, ceea ce face PNL Iasi, utilizând imaginea Palatului Culturii în mai toate materialele de propaganda, nu este cumva impostura?! Iar sa sustii ritos ca limita politicii trebuie sa se opreasca departe de aceste simboluri si, în acelasi timp, sa abuzezi de imaginea Palatului Culturii în scopuri politicianiste nu înseamna tocmai o uriasa ipocrizie?”, au mai mentionat liderii organizatiei municipale a PSD Iasi.
Comentarii
Adauga un comentariu