Local

Palas Mall gazduieste cea mai mare expozitie de fotografie din Romania

Publicat: 30 mai 2012
1

Din 31 mai 2012, de la ora 12, când se va deschide ansamblul urbanistic PALAS, iesenii si vizitatorii din Moldova vor putea admira cea mai mare expozitie de fotografie din România.

Opt imagini reunite sub genericul „Venetia, masti aristocrate” au fost imprimate pe folie autocolanta color, suport care reda fidel detaliile imaginilor. Suprafata imprimata este neobisnuita si depaseste 300 de metri patrati. Cea mai mare fotografie imprimata din expozitie are 52 metri patrati. Aproximativ 5.000 de euro reprezinta costul total al imaginilor montate la etajul PALAS MALL, în atrium.

Cele 8 fotografii care surprind Venetia în timpul grandiosului carnaval anual sunt semnate de Gabriela Dobos, fotoreporter al agentiei PRO IMAGE Iasi. Gabriela Dobos a participat la expozitii colective si a semnat, în ultimii doi ani, expozitiile individuale intitulate „Suflete în culori”, „PALAS – Shooting Under Construction” si „Beauty”. Ultima dintre expozitii a surprins prin imprimarea a 8 imagini, pe tema beauty & glamour, pe un suport inovativ (hârtie foto metalica), neobisnuite ca rezolutie si dimensiuni: fotografii de 1 pe 2 metri.
Expozitia „Venetia, masti aristocrate” va sta câteva luni pe impresionantele simeze din PALAS MALL.
Adauga un comentariu