Eveniment-Social

Palas gazduieste finalele Campionatului National de Juniori Sabie

Publicat: 11 sept. 2014
1
De astazi, 11 septembrie 2014, parcul Palas va fi destinatia indragita de toti iubitorii de sport. Campionatul National de Juniori Sabie se va desfasura in perioada 11 – 14 septembrie 2014, la Sala Sporturilor Iasi si la Palas. Competitia sportiva reuneste juniorii iscusiti la sabie, reprezentanti ai cluburilor CSM Iasi, CSS Iasi, CS Dinamo, CSA Steaua, CSM Unirea Slobozia, CSTA Bucuresti si Riposta Bucuresti.

Citeste si Faci cumparaturi la Palas Mall si poti vizita Legoland Deutschland – FOTO

Peste 80 de sportivi vor veni la Iasi, confruntarile avand ca miza titlul de campion national. Cei prezenti vor vedea ce presupune practicarea acestei discipline sportive si vor putea interactiona cu tinerii care fac performanta in competitiile de sabie. Sesiunile de calificari vor avea loc de vineri pana duminica, la Sala Sporturilor.

Citeste si Young Deisgners Exhibition, un proiect marca Romanian Design Week, ajunge la Palas Iasi

Pentru al doilea an consecutiv, la Palas se vor desfasura trei dintre finalele competitiei, oferind publicului sansa de a se delecta cu intrecerile dintre sportivii temerari. Joi, de la ora 17.00, in parcul Palas, este programata finala individual masculin sabie, vineri, de la ora 12.00, este randul echipelor masculine sa se dueleze in finala, iar duminica, de la ora 12.00, are loc ultima finala, cea pe echipe feminin.
Adauga un comentariu