Sport

Ovidiu Pancu, dat afara de la CSMS Iasi. A intrat in conflict cu Nicolo Napoli

Publicat: 10 mai 2016
1

Directorul sportiv al CSMS Iasi, Ovidiu Pancu, fratele fostului international Daniel Pancu, a fost dat afara de la clubul din Copou. Acesta a intrat într-un conflict cu antrenorul Nicolo Napoli, iar tehnicianul l-a anuntat pe presedintele Prunea ca nu vrea sa mai colaboreze cu directorul sportiv.

Motivul care a stat la baza conflictului dintre Pancu si Napoli este unul absolut incredibil. Conform spuselor lui Pancu, tehnicianul i-a reprosat acestuia ca nu-i convine locul rezervat în avion la zborul Iasi – Bucuresti. Pancu a ripostat nervos, iar de aici si pâna la scandal a fost un singur pas.

„Eu m-am ocupat de rezervarea biletelor pentru zborul Iasi – Bucuresti, la deplasarea de la Voluntari. Pentru domnul Napoli am rezervat un loc în rândul 6, dar dânsul dorea în rândul 2. Nu am mai putut schimba biletul si mi-a reprosat acest lucru. Eu ce sa fac acum? Nu am mai putut schimba locul, doar nu e avionul lui mama! Atunci s-a iscat un conflict între noi doi”, a declarat pentru ProSport Ovidiu Pancu.

Presedintele Prunea a declarat ca va propune Comitetului Director desfacerea contractului de munca al lui Pancu. „Au fost abateri grave ale lui Ovidiu Pancu, de aceea voi propune Comitetului Director desfacerea contractului de munca”, a spus Prunea.

Conform unor surse, conflictul dintre Pancu si Nicolo Napoli a fost la un pas sa degenereze, fiind nevoie de interventia unui jucator pentru a calma spiritele. În urma acestui scandal, Ovidiu Pancu nu a fost primit pe banca tehnica la meciul de la Voluntari de antrenorul Nicolo Napoli, dar nici în avionul cu care echipa s-a întors astazi spre casa. „M-au lasat în aeroport, ca pe ultimul om. Mi-au spus sa vin acasa cu taxiul”, a completat Pancu.
Adauga un comentariu