Eveniment-Social

Oportunitati de angajare pentru ieseni

Publicat: 16 ian. 2016
1

Mai multe institutiile iesene organizeaza concursuri pentru ocuparea posturilor vacante in urmatoarea perioada, astfel incat candidatii se pot pregati deja pentru probele concursurilor. La sfarsitul lunii ianuarie si inceputul lunii februarie, sunt scoase la concurs mai multe posturi in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi, pentru cei cu studii superioare in domeniul asistentei sociale, psihologiei, psihopedagogiei, medicinei generale sau in domeniul economiei.

Candidatii pot depune dosarele pana pe data de 18 ianuarie, la sediul din strada Vasile Lupu, urmand ca acestia sa sustina proba scrisa pe data de 26 ianuarie, pentru cei cu studii economice. Locurile de munca sunt pentru Centrul de Plasament Ion Holban si Complexul de Servicii Comunitare „Sf. Neculai” din Pascani.

Si asistentii medicali au sansa sa se angajaze la Unitatea Medico-Sociala din Raducaneni, judetul Iasi. Proba scrisa a concursului va avea loc in data de 5 februarie, candidatii putand trimite dosarele pana pe 28 ianuarie. Sunt scoase la concurs doua posturi de asistenti medicali, cu studii postliceale si trei posturi pentru infirmieri.
Adauga un comentariu