National

Omul lui Ciolos iese la atac: „…daca acest cutremur ar fi fost un exercitiu privind pregatirea pentru un mare cutremur, acesta tocmai a esuat”

Publicat: 25 sept. 2016
1
Atac fara precedent la adresa Guvernului chiar de la omul lui Dacian Ciolos. Seful Corpului de Control al Premierului a scris pe Facebook ca „daca acest cutremur ar fi fost un exercitiu privind pregatirea pentru un mare cutremur, acesta tocmai a esuat, in aspecte elementare: informarea publicului si coordonarea rapida a reactiei”.

Citeste si: INFORMATII EXTREM DE IMPORTANTE! Iata ce trebuie sa avem in vedere in caz de cutremur

Valentin Mircea il acuza pe Raed Arafat ca nu a transmis nicio alerta si spune ca Institutul de Fizica a Pamantului a publicat date pe o platforma pe care romanii nu o acceseaza. Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a criticat dur modul in care s-au comportat institutiile statului din punctul de vedere al comunicarii in cazul cutremurului de sambata noaptea, afirmand ca nu si-au facut treaba corespunzator, la fel ca si posturile de televiziune, care difuzau reluari si nu au linistit populatia. Secretarul de stat Raed Arafat considera periculoasa afirmatia sefului Corpului de Control al premierului, potrivit caruia oamenii nu ar trebui sa se bazeze pe institutiile statului roman in cazul unui mare cutremur. Acesta spune ca nu se poate vorbi despre un esesc al autoritatilor pentru ca nu a fost nevoie de nicio interventie in cazul seismului de 5.3 pe scara Richter.Adauga un comentariu