National

Omul de afaceri Catalin Chelu, condamnat la sase ani inchisoare cu executare

Publicat: 12 oct. 2012
1

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost condamnat astazi de judecatorii Tribunalului Bucuresti la cinci ani de inchisoare, iar pedeapsa i-a fost majorata cu un an pentru gravitatea faptelor, intr-un dosar in care este acuzat ca a incercat sa-l mituiasca pe fostul secretar de stat in MAI Dan Fatuloiu. Omul de afaceri Catalin Chelu va avea astfel de executat sase ani de inchisoare, potrivit rtv.net.

Totodata, instanta i-a condamnat pe Nitache Stefan Badea la patru ani de inchisoare cu executare, pe Gabriel Constantinescu la doi ani de inchisoare cu suspendare si pe Cristi Antonel Bunu la sase luni de inchisoare cu suspendare.

Instanta a mentinut sechestul asigurator impus de procurorii DNA pe banii ridicati la momentul sechestrului si a ridicat sechestrul de pe mai multe bunuri ale lui Catalin Chelu.

Decizia nu este definitiva, putând fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.
Comentarii
  • Probabil ca domnul Chelu stia obiceiurile domnului Fatuloiu dar de data asta omul a vrut sa demonstreze ca este corect probabil ca sa saturat de lovele ragaie precum porcul are curaj sa jure pe masa ca nu aluat spaga niciodata ?

  • Probabil ca domnul Chelu stia obiceiurile domnului Fatuloiu dar de data asta omul a vrut sa demonstreze ca este corect probabil ca sa saturat de lovele ragaie precum porcul are curaj sa jure pe masa ca nu a luat spaga niciodata ?

Adauga un comentariu