Sport

OFICIAL. Inca o lovitura pentru Pandurii: Herea a semnat pe doi ani

Publicat: 07 iul. 2016
1

La doar câteva ore dupa ce au reusit înregimentarea lui Voiculet, Pandurii a mai dat o lovitura pe piata transferurilor. Trupa din Târgu Jiu l-a convins pe Herea sa semneze un contract valabil pe urmatorii doi ani.

În ciuda problemelor financiare, Pandurii prezinta în continuare interes pentru fotbalistii români. Astfel, Ovidiu Herea, fotbalist care se pregatise cu Rapidul, a luat hotarârea sa se alature proiectului de la Târgu Jiu, motivat probabil si de perspectiva cupelor europene.
Mijlocasul ofensiv de 31 de ani a ajuns azi la un acord cu oficialii clubului si a semnat un contract pentru urmatorii doi ani cu clubul din Târgu Jiu.

Fostul jucator al echipei Skoda Xanthi a mai evoluat în cariera sa în prima liga din România pentru FC National, timp de patru sezoane, si pentru Rapid, timp de sase sezoane, dupa care din 2013 a evoluat în prima liga din Elvetia, la FC Sion, de unde în 2015 a fost transferat de Skoda Xanthi din Grecia.

„Herea este un jucator de mare calitate. Sunt extrem de bucuros ca ni se va alatura si sunt convins ca va fi unul dintre favoritii tribunei”, a spus Narcis Raducan, presedintele clubului, pentru site-ul oficial al gruparii gorjene.
2 selectii are Herea pentru nationala României, reusind sa marcheze un gol (într-un amical cu San Marino, în 2011).
Adauga un comentariu