Actualitate

OFICIAL! Astazi incepe a unsprezecea editie a campaniei umanitare „Prietenii lui Mos Craciun”

Publicat: 06 dec. 2015
1

@ Cotidianul BUNA ZIUA IASI, impreuna cu Fundatia UNPL, incepe astazi a unsprezecea editie a campaniei umanitare „Prietenii lui Mos Craciun”

La o zi dupa sarbatoarea Sf. Nicolae, astazi debuteaza in mod oficial cea mai mare campanie umanitara din judetul Iasi. Pentru al unsprezecelea an consecutiv, cotidianul BUNA ZIUA IASI, impreuna cu Fundatia UNPL, organizeaza o noua editie a campaniei „Prietenii lui Mos Craciun„. Sunt oameni care nu au ce pune pe masa de Craciun, copii care nu mai spera ca Mos Craciun sa le aduca o jucarie, familii nevoiase pentru care dulciurile sunt un lux sau batrani care nu mai asteapta decat ca moartea sa-i ia cat mai repede din aceasta lume nedreapta. Acestia sunt oamenii carora li se adreseaza campania „Prietenii lui Mos Craciun” – o campanie din sufletul dumneavoastra, pentru cei de langa noi, cu care viata nu a fost deloc darnica.

Prietenii lui Mos Craciun pot fi atat persoane publice ale Iasului, politicieni, oameni de afaceri, reprezentanti ai mediului academic si ai societatii civile, cat si simpli oameni, interesati de soarta semenilor lor. In primii noua ani, mii de copii si familii nevoiase au primit un ajutor consistent cu ocazia sarbatorilor.

Ajunsa la a unsprezecea editie, campania „Prietenii lui Mos Craciun” a reusit in fiecare an sa adune peste o suta de persoane, care au tinut sa puna umarul la bunastarea unor oameni necajiti. In plus, in fiecare an din primele noua editii, colecta umanitara organizata de cotidianul BUNå ZIUA IASI a fost un proiect de succes. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutorul dumneavoastra, al oamenilor cu bani din judetul Iasi.

In toata luna decembrie vom publica in paginile cotidianului BUNA ZIUA IASI si pe site-ul www.bzi.ro numele prietenilor lui Mos Craciun, adica acei oameni care au inteles ca, indiferent de criza, de campanii electorale, de reusita sau de insuccesul de la alegeri, din putinul lor pot oferi o raza de speranta si o clipa de fericire unor oameni care nu au avut norocul lor.

Pentru toti cei care doresc sa doneze bani pentru ajutorarea celor cu care viata nu a fost atat de darnica, punem la dispozitie si numarul de cont: RO64DAFB102200117385RO01, deschis la Leumi Bank, sucursala Iasi.
Adauga un comentariu