Magazin

Oferte 1 mai 2012: Cat costa cazarea in Romania, la mare si la munte

Publicat: 28 apr. 2012
1

Daca nu ai ales inca locul perfect pentru vacanta de 1 mai, iti spunem noi la ce preturi te poti astepta. Iata cat costa cazarea in Romania anul acesta.

Cat costa cazarea la mare de 1 mai

Evident, pretul difera mult in functie de statiune si de hotel sau pensiune. La Eforie Nord, o camera costa 80 de lei pe noapte, iar cu 400 de lei poti inchiria o intreaga pensiune pentru tine si prietenii tai. La o pensiune mai retrasa din Corbu platesti 90 de lei pentru camera dubla si 120 de lei pentru cea tripla. Un mic dejun costa 15 lei, iar pranzul este 30 de lei. La Mamaia, intr-un comple de patrul stele poti sta patru nopti intr-o camera dubla cu 680 de lei.
Cat costa cazarea la munte de la 1 mai

La Sinaia, pentru o camera dubla intr-o pensiune vei plati 100 de lei pe noapte, ia la Bran intr-un complex select, doua persoane trebuie sa plateasca 300 de lei pe noapte. Tot in zona Brasov, la o pensiune, te poti caza cu 75 de lei pe noapte de fiecare persoana. Daca iti petreci vacanta cu toti prietenii, puteti inchiria o intreaga vila la Buseni cu 1500 de lei timp de patru nopti.

Evident, sunt mai ieftine destinatiile mai putin cautate. Doar 50 de lei pe noapte costa o camera tripla in Vadu-Motilor, din judetul Alba.
Cat costa cazarea in Delta Dunarii de 1 mai

Daca preferi sa-ti petreci ziua de 1 mai 2012 explorand Delta Dunarii, ai mai multe optiuni. O croaziera de trei nopti cu un hotel plutitor costa 220 de euro de persoana, cu plecarea din Tulcea. La o pensiune cazarea costa 150 de lei de persoana si include mic dejun, dar va trebui sa platesti si 50 de le transportul pe apa. De asemenea se platesc excursiile cu barca pe canale.
Adauga un comentariu