Eveniment-Social

Odraslele profesorilor isi fac planuri mari. A inceput forfota in caminele studentesti

Publicat: 21 sept. 2014
1

@ Stiu ca profesia parintilor le ofera un avantaj fata de restul studentilor @ Mizeaza pe acest avantaj pentru a-si pune la cale modalitatea prin care isi pot asigura o sursa de venit @ Urmeaza perioada cea mai tensionata pentru studentii care spera sa obtina un loc in unul din caminele studentesti

Inainte de deschiderea oficiala a anului universitar, pregatirile pentru organizarea cazarilor in caminele studentesti se afla pe ultima suta de metri. In fiecare campus universitar a inceput forfota, ultimele retusuri fiind facute de responsabilii cu curatenia spatiilor in care vor fi primiti studentii. Tot in aceasta perioada au inceput sa apara si primele anunturi prin campusuri, facute de aceasta data mult mai repede de catre studentii care stiu ca se pot bucura de avantajele faptului ca unul dintre parinti este cadru didactic.

Tinerii din aceasta categorie isi exerseaza cu brio calitatile de viitori antreprenori, punand la cale oferta care de cele mai multe ori se intalneste cu cererea. Studentii care dovedesc prin acte ca parintii lucreaza in sistemul de invatamant sunt scutiti de platile lunare pentru un loc in unul din caminele studentesti. Un tanar din judetul Suceava stie ca poate prinde lejer un loc gratuit in unul din camine, pentru ca unul din parinti este cadru didactic. Chiar daca se bucura de aceasta facilitate a preferat sa inchirieze un apartament impreuna cu doi prieteni. Locul care urmeaza a-i fi repartizat l-a valorificat deja cu cateva sute de euro. Stie ca nu va duce lipsa de clienti pentru ca are si avantajul de a fi un loc gratuit.

Nu a inceput inca perioada cazarilor, dar stiu ca voi primi un loc in camin. Am o medie destul de buna, iar unul din parinti este cadru didactic. Deci nu mai trebuie platit nimic pe parcursul anului. In momentul in care voi lua in primire camera vom stabili detaliile, in functie de camin si de conditii. Este un avantaj ca e loc gratuit si oricum sunt multi studenti care raman fara loc in camin dupa prima etapa de cazari. La sfarsitul saptamanii voi sti exact in ce camin am camera„, a clarificat un tanar student. In aceste zile se fac ultimele retusuri prin campusurile studentesti si se verifica fiecare camera de camin. Chiar daca sunt studenti care au inceput deja sa-si caute locuinte in chirie, cei mai multi asteapta startul perioadei de cazari.
Adauga un comentariu