National

Obiectiv: Iohannis ne ia de prosti – prezinta in teritoriu ceva ce nu exista nici la Bucuresti

Publicat: 28 sept. 2014
1

Klaus Iohannis candidat. Preocupat sa-i masoare premierului Victor Ponta secundele necesare pentru o poza cu presedintele american Obama si sotia acestuia, Klaus Iohannis a scapat ca un magician diletant un porumbel pe gura, in loc sa-l scoata din joben.

”Eu nu ma duc pana nu stiu unde ca sa fac o poza”, a spus Klaus Iohannis, dupa care, intrebat daca are o relatie suficient de buna cu Angela Merkel incat sa-si faca o fotografie cu aceasta, Iohannis a adaugat imprudent: ”Bineinteles! Dar eu prefer sa merg in tara ca sa-mi prezint programul politic”. Mai sa fie! Pesemne ca toata mass media si toti analistii politici din Bucuresti au fost atat preocupati de evolutia campaniei electorale prin Capitala incat au pierdut acest episod peste masura de interesant, in provincie. Am fi jurat cu mana pe inima ca programul politic cu care se lauda Klaus Iohannis este sublim dar lipseste cu desavarsire.

Citeste si IOHANNIS si-a lansat candidatura pentru COTROCENI: Sa construim impreuna ROMANIA

Candidatul ACL nu a catadicsit de fapt sa plimbe pana acum prin provincie altceva decat ursul si BMW-ul acela sucar, caci program politic pur si simplu nu are. Sau daca are, acesta nu este apt a fi prezentat electoratului. Nu ne-ar mira, caci avand in vedere cu cine s-a aliat PNL si cu cine nu se intalneste Iohannis cand, nu-i asa, nu se duce la Vila Lac in marele secret, probabil ca un asemenea program politic reprezinta un frumos salt inapoi in timp, in perioada de glorie elitista de dreapta, cand Elena Udrea isi vedea de succesul si banutii ei europeni, Patapievici dresa cultura si o tatua pe crupa, Plesu era NEC plus ultra iar Videanu punea randuri, randuri de borduri… In aceeasi perioada presedintele dadea indicatii pretioase (”ajutoarele sociale trebuie radical diminuate”) si Boc nu avea nimic impotriva, ba din contra, iar pensiile si salariile scadeau de la o zi la alta cu procente cum doamna Udrea nici nu viseaza azi, in campanie, de cand si-a asortat partiduletul cu ambitiile politice nemasurate.

Citeste si Emil Boc arunca BOMBA! „Multi colegi din PDL isi vor anunta … „

Klaus Iohannis candidat. Ii lansam o provocare lui Klaus Iohannis. Nu, oricat ne-a impresionat circul facut pe aceasta tema de Monica Macovei, nu-i vom cere sa-si toarne galeti cu apa rece in cap. Suntem mai modesti: daca are un program politic pe care-l plimba deja prin provincie, sa-si faca un pustiu de bine si cu noi, bieti ”capitalisti” si sa-l prezinte si-n Bucuresti, caci noua ne-a scapat.

Citeste si Mondenii, la lansarea lui Klaus Iohannis: “Sefa de la Iasi” pune piciorul in prag – VIDEO

Nu ne facem iluzii. Probabil ca si asta cu programul politic a fost precum cea cu politrucul, o simpla eroare de discurs. Mai mult ca sigur ca domnul Iohannis plimba pe post de sperietoare electorala prin provincie acel pact politic scris pe genunchi, in legatura cu care atat Udrea cat si Macovei se fandosesc ca-l semneaza doar daca Iohannis se face frate de cruce cu Basescu, in prime time la B1 TV.

Citeste mai multe pe obiectiv.info
Comentarii
  • Personal cred ca Iohannis e candidatul cel mai apropiat de realitate … Victor care face poante, a gresit intrand la guvernare cu 2 ani in urma; a comis multe greseli si oamenii s-au cam plictisit de fata lui!

Adauga un comentariu