Calatorii

Obiectele pe care sa nu le mai pui niciodata in bagajul de cala

Publicat: 02 feb. 2018
9

Vrem sa luam cat ma putine obiecte in bagajul de mana, insa sunt unele lucruri pe care n-ar trebui sa le punem in cel de cala, oricat de tentati am fi.

Nu mai pune bijuterii in bagajul de cala, mai ales daca sunt scumpe. Geamantanele se pot rataci usor, cu atat mai mult cu cat ai optat pentru o calatorie cu una sau mai multe escale.

Totodata, nu-ti pune in el toate hainele, din acelasi motiv. Daca ajungi la destinatie fara bagajul de cala, pierdut prin aeroporturile prin care ai trecut, nu va fi deloc placut ca primul lucru pe care-l faci cand aterizezi sa fie sa mergi la cumparaturi.

Cum foloseste Google inteligenta artificiala pentru a estima intarzierile avioanelor

Google lanseaza o noua facilitate a serviciului Flights, care ar urma sa-si poata avertiza utilizatorii cu privire la intarzierile avioanelor.

Folosind algoritmi de invatare mecanica si prin consultarea istoricului zborurilor, Google Flights va putea intui intarzierile avioanelor, chiar inaintea companiilor care le opereaza, se arata intr-o postare pe blogul oficial al companiei.

Intarzierile depistate din timp de AI-ul companiei, vor fi afisate in cadrul serviciului Google Flights. Conform celor de la Google, acestea vor deveni vizibile utilizatorilor in momentul in care nivelul de certitudine trece de 80%.

Intarzierile evidentiate de Google Flights vor fi insotite si de motivul pentru care AI-ul crede ca se va intampla acest lucru, precum conditiile meteo dintr-o anumita regiune sau intarzierea avionului la dus.

Utilizatorii pot urmari daca avioanele lor vor avea intarzieri printr-o simpla cautare dupa ruta sau numarul zborului. Informatia va fi afisata direct in rezultatele cautarilor.

Google Flights va oferi acum utilizatorilor si mai multe informatii despre zborurile ieftine. Astfel, vor fi afisate serviciile pe care companiile low cost le includ sau nu in tarif, astfel incat utilizatorii sa stie de la bun inceput, de exemplu, daca vor trebui sa plateasca pentru bagaj sau nu.

Noutatile vin la mai putin de o luna dupa ce Google Flights a inceput sa ofere functii pentru urmarirea evolutiei pretului pentru biletele de avion si oferte exclusive pentru utilizatorii serviciului.
Adauga un comentariu