Magazin

Oana Zavoranu vinde vila de la mamica-diavol

Publicat: 18 iul. 2011
1
Vila din strada Andrei Muresanu, pe care Oana Zavoranu a primit-o în 2007 la „partaj” de la Marioara, mama ei, are trei dormitoare, un living, trei terase, doua bai, o camera pentru femeia de serviciu si o suprafata de 200 mp.
Casa noua, masina noua, sâni noi. Oana Zavoranu s-a pus pe curatenie în viata ei si le-a spus reporterilor click.ro ce mai vinde si ce mai cumpara. „Imi doresc sa iau totul de la capat. Nu mai vreau sa am de-a face cu trecutul. Mi-am vândut masina Porsche, mi-am vândut casa din Iancu de Hunedoara, mi-am scos vila din Andrei Muresanu la vânzare, mi-am schimbat garderoba… Vreau sa am totul nou. Nu fac asta din ratiuni financiare, ci pentru ca vreau sa încep o viata noua”. Zavoranu cere 820.000 de euro pe vila din Dorobanti „Aceasta casa am primit-o la «partaj» în 2007, de la Marioara. Nu am vrut sa stau acolo pentru ca am prea multe amintiri legate de tata. El a cumparat casa în 1981, iar în 1985 a murit. Tot acolo, în 2000, a murit si Tutu (Zavoranu). Am vrut sa îmi iau un teren la Snagov dar, desi pretul ma avantaja, nu m-am vazut acum stând si construind acolo o casa”. Zavoranu, desi are mai multe apartamente, s-a mutat dupa despartirea de Pepe într-un apartament cu chirie în Dorobanti. Ca sa nu-si dea afara chiriasii, spune ea. Oana Zavoranu a spus in mai multe randuri despre mama ei ca este un „diavol”.Comentarii
  • Aceasta psihopata va ramane ca Danila Prepeleac dintr-un car cu boi cu o punga goala. Daca muncea ea sa-si cumpere pastra asa sa vinda tot eu sa fiu in locul mamei ei as trece tot pe numele altora care vor avea grija de mine, iar ei nimic as desmosteni-o. Cind a fost la spital mama ei nu a fost nici sa o vada, rusine din partea ei si eu am fost singura la parinti dar am avut grija de ei nu mincam eu sa duc lor tot ce era mai bun.

Adauga un comentariu