Magazin

Oana Zavoranu iese in STRADA. Vezi de ce

Publicat: 09 sept. 2016
1

Oana Zavoranu pregateste un protest de amploare, week-end-ul acesta in Capitala. Vedeta organizeaza un protest impotriva uciderii si maltratarii animalelor.

Protest impotriva maltratarii si uciderii animalelor in Romania. Va astept alaturi de mine, si de cei care iubesc animalele, Duminica incepand cu orele 15:00-19:00, pentru a fi cat mai multi, impotriva nemernicilor care maltrateaza si omoara animalutele fara aparare, cat si pentru a cere pedepse reale (PUSCARIE), pentru lichelele care deasemenea isi fac un scop in viata din a omori animalutele sau a le chinui.

Este sansa lor de a le crea si asigura o viata mai buna in Romania, prin prezenta voastra la acest protest. Daca sunteti cu adevarat iubitori de animale, nu aveti cum sa nu fiti alaturi de mine la acest protest fara precedent. Daca doar va dati iubitori de animale, stati acasa si priviti vinovatii la orodile care se intampla zilnic.

Oare dormiti linistiti cu capul pe perna? Sunt sigura ca nu, asa ca va astept duminica”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.
Comentarii
Adauga un comentariu