Eveniment-Social

Oamenii lui Adomnitei, gata sa gestioneze alte proiecte europene

Publicat: 17 aug. 2014
1

Autoritatea judeteana a scos la concurs mai multe posturi in cadrul unor directii subordonate. Astfel, in perioada urmatoare, Consiliul Judetean Iasi va organiza o serie de concursuri privind unele posturi in cadrul Directiei Proiecte si Dezvoltare Durabila, dar si la Directia Achizitii Publice Serviciul Achizitii Publice si Contracte.

S-au mai scos la concurs si posturi in cadrul Directiei Economice – Serviciul Financiar Contabil. La Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila s-au scos la concurs trei posturi de consilier, in vreme ce la celelalte doua unitati subordonate Consiliului Judetean este vorba de cate un post. La Proiecte Europene, cei care vor trece de toate probele ar urma sa se ocupe de unele contracte derulate de Consiliul Judetean cu fonduri europene. Un post vizeaza proiectul parcului agricol de la Letcani Transagropolis, in vreme ce alte doua posturi au fost scoase la concurs pentru proiectul privind Sistemul Integrat al Deseurilor.

In ultimii doi ani, majoritatea posturilor cheie de la Consiliul Judetean au fost ocupate de persoane aduse pe linie politica de catre presedintele liberal Cristian Adomnitei. De la sefia unor directii pana la ocuparea unor simple posturi de functionari, functiile au fost impartite in mare parte doar pe criterii politice. Ramane de vazut daca si aceste posturi ce sunt scoase la concurs in prezent vor fi ocupate tot de oamenii lui Adomnitei.
Adauga un comentariu