National

O tanara din Ploiesti i-a propus unui barbat sa mearga cu ea la hotel. Ce i-a oferit la PRELUDIU n-o sa uite niciodata

Publicat: 30 apr. 2016
1

Politistii din Ploiesti au depistat o femeie banuita ca i-ar fi sustras unui barbat 1100 lei, in timp ce se indreptau catre un hotel.

Politistii din Ploiesti au fost sesizati de catre unu barbat cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa pe strada Postei din Ploiesti, i-a fost sustrasa suma de 1100 lei din buzunarul vestei cu care era imbracat, scrie observatorulph.ro.

Din cercetarile efectuate a rezultat ca, in timp ce se afla in incinta unui bar, barbatul ar fi fost abordat de o femeie, care i-ar fi propus sa mearga impreuna la un hotel. Cei doi s-ar fi deplasat impreuna pe strada Postei din Ploiesti, iar, la un moment dat, femeia respectiva ar fi plecat brusc, iar barbatul a constatat ca din buzunarul vestei cu care era imbracat ii lipseste suma de 1100 lei. Nu a vazut directia in care a fugit femeia.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au depistat persoana banuita de comiterea infractiunii. Este vorba despre o femeie de 43 de ani din Ploiesti. Aceasta a fost condusa la sediul Politiei Ploiesti, fiind cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

In cauza s-a dispus masura retinerii pe o perioada de 24 de ore.

Cercetarile vor fi continuate de catre politistii Biroului de Combatere a Infractiunilor Contra Persoanei si Patrimoniului.
Comentarii
  • Iarasi ascundeti identitatea pericolului public.
    Lucrati in folosul infractorilor sau in folosul cititorilor care dau banii pe ziar pentru a fi informati?

Adauga un comentariu