Funny

O tanara a pus pe Instagram mai multe poze din vacanta. Gestul mamei sale cand le-a vazut

Publicat: 07 oct. 2019
9

Dupa o vacanta in Murcia, Spania, Alexa Stark a postat pe conturile sale de socializare mai multe imagini pentru a le arata si prietenilor cat de mult s-a distrat.

Alexa, in varsta de 20 de ani, a postat si cateva fotografii de la piscina. Nu se astepta insa ca mama sa sa ii reproduca toate pozele pe care le-a vazut pe Instagram.

Femeia a calatorit, alaturi de pietenele sale, chiar in acelasi loc in care a fost si fiica sa si a inceput sa ii reproduca fotografiile.

La scurt timp, Alexa a vazut ce a facut mama sa si nu i-a venit sa creada. Tanara a postat pe Twitter o compilatie intre fotografiile ei si cele ale mamei. Postarea a devenit virala in scurt timp, fiind redistribuita de sute de ori, potrivit Mirror. 

”Am fost in vacanta si am stat in vila unei prietene de-ale mamei, apoi ea si prietenele ei au mers din nou in locurile in care eu facusem poze si au incercat sa ma copieze. E incredibil, este cea mai amuzanta persoana pe care o cunosc. Cu siguranta s-a uitat pe Instagram-ul meu”, a spus tanara.
Adauga un comentariu