Magazin

O stirista paraseste televiziunea! „Ma retrag la tara”

Publicat: 02 apr. 2014
1

Se pare ca stirista Octavia Geamanu s-a hotarat sa paraseasca televiziunea si sa se retraga la tara. Anuntul a fost facut chiar de vedeta, miercuri, in cadrul Observatorului Special de la Antena 1.

Viitoarea sotie a lui Marian Ionescu a spus ca s-a saturat de mondenitati si de agitatia Capitalei asa ca s-a hotarat sa plece departe de camerele de filmat, intr-un loc lipsit de stres.

Citeste si: Nunta neasteptata in showbiz! Un cantaret si o stirista se casatoresc!

„Stimati telespectatori care v-ati tot uitat in acest timp la Observator Special, daca va intrebati ce-i cu mine dand de mancare la gaini, ei bine, asta o sa fac eu de-acum incolo. M-am saturat de televiziune, de mondenitati, de agitatie de la oras. Deci gata, nu mai pot. Nu mai pot! Motiv pentru care stiti ce-am facut? M-am mutat la tara! Nu vreau sa ma intorc la oras. Sunt hotarata sa raman la tara. Stiu ca nu o sa-mi fie usor, dar nici la oras nu se mai poate. E frumoasa munca in televiziune, ai satisfactii, dar la un moment dat vrei liniste”, a anuntat Octavia Geamanu, prin intermediul unui reportaj prezentat de Observator Special, potrivit click.ro.

Citeste si: Inca o poveste de dragoste din showbiz a luat SFARSIT!

In incheierea materialului, vedeta a precizat ca isi acorda doua saptamani de test, pentru a vedea daca se acomodeaza cu viata la tara.
Adauga un comentariu