International

O soferita beata a distrus trei case cu BMW-ul! Replica uimitoare pe care a dat-o pagubitilor – FOTO

Publicat: 09 iul. 2013

Fiica unui milionar a fost protagonista unui accident deosebit de grav, dupa ce, aflata sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul BMW in trei case, provocand pagube insemnate.

Laura Binch, in varsta de 19 ani, avea o alcoolemie ridicata atunci cand pur si simplu a distrus fatadele a trei locuinte din salut britanic Borrowash. Tanara se intorcea de la o petrecere impreuna cu mai multi prieteni, care o rugasera sa incetineasca, dar pe care acesta nu i-a ascultat.

Tanara a lovit un parapet de protectie de pe marginea drumului, dupa care a intrat in case. Un stalp de pe marginea drumului a ajuns in sufrageria unei case. In ciuda accidentul grav, nici o persoana nu a fost ranita. Imediat dupa incident, tanara a iesit din masina si a inceput sa se certe cu proprietarii. In momentul in care un barbat a incercat sa sune la politie, aceasta i-a luat telefonul, spunandu-i: „Stii cine este tatal meu? E bogat”. Tatal tinerei detine o companie imobiliara si are o avere estimata la 65 milioane de lire.

Laura a fost condamnata la 6 luni de detentie intr-un centru pentru tineri delicventi.
Comentarii
  • „din salut britanic Borrowash”?!… Poate SATUL!!!
    „centru pentru tineri delicventi”?! Poate DELINCVENŢI!!! „Jurnalistilor”!!! 😛

  • Daca e bogat, ar trebui sa despagubeasca inzecit pagubitii, si sa-si trimita odorul la inchisoare acolo unde-i este locul… ca in romania nu vei vedea vreodata pe cineva trimis la inchisoare ca a distrus ceva cu masina… cu atat mai putin cu cat nu-i baga la inchisoare nici daca omoara oameni!!!

Adauga un comentariu