Local

O particica din Italia pe colinele Iasului

Publicat: 22 iun. 1999
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:3514;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Restaurantul MIGNON, o noua vedeta intre localurile iesene

Pe esplanada Oancea, firma ORNELLA COMPANY, patronata de Ionela Lascarache, a deschis un restaurant cu traditie italiana, pe care l-a numit MIGNON, unde poti gusta nestingherit din farmecul inegalabil al preparatelor a caror faima a facut inconjurul lumii. Micul restaurant, situat pe str. Hanaciuc nr. 18, isi primeste oaspetii intr-o continua sarbatoare. Specializata mai multi ani in Italia, patroana propune amatorilor citeva dintre cele mai cunoscute sortimente gastronomice italiene: pizza italiana, lasagne la cuptor, tortellini cu spanac, ravioli cu carne si sosuri specifice, valdostane, escalopine, milanesi, traditionala prajitura italiana tiramisu, crem caramel, bunet si inghetate artizanale. Pe linga toate acestea – o surpriza placuta – pot fi servite si sortimente culinare din bucataria traditionala romaneasca.
De remarcat ca, potrivit regulilor casei, accesul in acest cochet restaurant este conditionat de o tinuta decenta si ca, tot aici, se organizeaza – la cerere – mese festive restrinse, cocktail-uri, sau intruniri agrementate de un bufet suedez intim si elegant.
Preturile bauturilor si al preparatelor sint accesibile si oneste. Imbracat in tonuri linistitoare de alb si albastru, invaluit de atmosfera intima pe care o poate crea numai muzica italiana difuzata in surdina, cu mesele incarcate cu superbe aranjamente florale, restaurantul „MIGNON” are toate sansele sa devina locul ideal pentru o evadare reconfortanta din stresul cotidian. Multe personalitati ale Iasului prefera acest loc linistit, curat si elegant pentru relaxare, pentru ca o seara in restaurantul „MIGNON” reincarca bateriile pentru multa vreme.
Adauga un comentariu